Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 28 травня 2024
11:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

13 вересня більше 400 тисяч жителів Дніпропетровщини візьмуть участь у Єдиному дні ранкової зарядки

13 вересня більше 400 тисяч жителів Дніпропетровщини візьмуть участь у Єдиному дні ранкової зарядки
Ранкова зарядка – перший крок до здорового життя. 13 вересня більше 400 тисяч жителів регіону почнуть свій день з турботи про власне здоров’я та візьмуть участь у загальнообласній ранковій зарядці. Приєднатися до неї керівник регіону закликав кожного жителя Дніпропетровщини.

Єдина ранкова зарядка пройде в нашій області напередодні Дня фізкультури і спорту, якій відзначається 14 вересня. Ця подія стане новим етапом у реалізації програми губернатора Дмитра Колесникова «Міцне здоров'я - успішне життя», започаткованої цього року.

13 вересня о 8.15 ранку зарядка почнеться у всіх середніх навчальних закладах області, а також на центральних площах міст і районних центрів регіону. Зокрема, у Дніпропетровську на Фестивальному причалі у цей час усі бажаючи зможуть приєднатися до ранкової зарядки за участі провідних спортсменів регіону, студентів Дніпропетровського державного інституту фізичної культури та спорту, вихованців Вищої школи спортивної майстерності. До ранкової зарядки у Дніпропетровську приєднаються спортивні та фізкультурно-спортивні товариства – зокрема, «Спартак», «Динамо», «Колос», «Спорт для всіх», «Інваспорт». В рядах учасників ранкової зарядки будуть також олімпійська чемпіонка-2012 з греблі Яна Дементьєва та віце-чемпіонка Олімпіади-1996 Діна Міфтахутдінова. Зарядка на Фестивальному причалі транслюватиметься в прямому ефірі Дніпропетровського державного телеканалу.

Керівник регіону Дмитро Колєсніков закликав усіх бажаючих доєднатися до ранкової зарядки. Він особисто візьме участь у заході та зробить зарядку на Фестивальному причалі у Дніпропетровську.

«Я роблю зарядку щодня. І переконаний, що це найкраща звичка, яку я отримав з дитинства. Спортом займаюся з 7 років і ще жодного разу про це не пошкодував. І я хочу, щоб сьогодні перший крок до здорового життя зробили тисячі школярів та студентів. Спорт - це те, що дає загартування, вчить справлятися з будь-якими труднощами. А це так необхідно, коли ти хочеш досягти успіху», - сказав Дмитро Колєсніков.

Довідка:

Єдиний день ранкової зарядки проходить в рамках губернаторської програми «Міцне здоров'я - успішне життя». Вона включає комплекс заходів з пропаганди спорту і здорового способу життя серед мешканців області. Це і WorkOutFest-2013, Кубок губернатора з футболу серед аматорських команд, волонтерський тур на підтримку здорового способу життя, який пройшов влітку в 23 дитячих таборах. У вересні стартує Тур здорового способу життя за участю професійних спортсменів та зірок спорту, який пройде в 10 населених пунктах області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Местный  (13.09.13 09:58): Под лозунги гламурной программы: "Крепкое здоровье -успешная жизнь" сотни тысяч "неуспешных" пожилых и женщин с малыми детьми будут карабкаться по этажам многоэтажек в которых вообще не работают лифты, вдыхать запах болота и неочищенных стоков на прекрасной набережной, на вершинах городских холмов задыхаться от сероводородного запаха коксохима, Петровки и Приднепровской ТЭЦ и давиться в переполненных маршрутках! Об этих "достижениях" власть молчит! Она ж успешная, чистенькая, причесанная и здоровенькая! Відповісти | З цитатою
macha  (13.09.13 09:35): Днепропетровский район рулит. Сегодня утром перед зданием Райадминистрации и райрады был такой номер. Даже в цирке такого номера не видела. Если бы каждую пятницу, а не один раз для галочки. А так только для поржать. Я так делаю зарядку каждый день, а не только в рамках очередной бредовой идеи. Но все равно Днепропетровскомк району респект. Відповісти | З цитатою
люмпен  (13.09.13 09:11): Спасибо за очередной долбое-бизм!!! Відповісти | З цитатою
Шурик  (12.09.13 23:24): Это где они столько возьмут населения? Или это в масштабах государства ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Андрей  (12.09.13 21:02): Вот когда утром в школа раньше делали зарядку- это было здорово. А сейчас согнать многих на фестивальный причал в 7 часов утра -с этим крайне не согласен. У детей к зарядке будет адекватное мнение. Відповісти | З цитатою
Варвар  (12.09.13 20:31): Сделаю это дома ,как уже делаю 38 лет... Відповісти | З цитатою
ПРохожий  (12.09.13 18:07): А Вилкул приедет на зарядку? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На вулиці Володимира Винниченка застосували нові підходи до якісної зміни вуличного середовища (4)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті