Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
07:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 13 июля

Криминальная сводка на 13 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

12 липня до Апостолiвського райвідділу міліції звернулась жінка 1949 р.н. Заявниця повідомила про те, що 06.07.2013 о 05.00 в с. Мар'янське у кафе невiдомий, шляхом ривка з барної стiйки, заволодiв пляшкою горiлки, двома порцiями шашлику та двома пирiжками. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1990 р.н. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

12 липня до Красногвардiйського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1975 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 12.00 бiля пр. Пушкiна, невiдомий, штовхнувши рукою у груди, заволодiв ланцюжком iз жовтого металу. Сума збитку склала - 5 тис. грн. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1986 р.н. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

12 липня до Верхньо-Дніпровського райвідділу міліції бiля с. Пушкарiвка, у непрацюючого чоловіка 1961 р.н. вилучено саморобний пристрiй типу «самопал». За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

12 липня до Баглiйського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції бiля вул. Щербицького, у непрацюючого, мiсцевого жителя 1965 р.н. вилучено саморобний пристрiй типу «самопал». За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте