Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
18:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині пройшов другий обласний етап Всеукраїнської військово-спортивної патріотичної гри “Зірниця”

|«« «« »» »»|

На базі 93-ї окремої механізованої бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України, що на Дніпропетровщині, пройшов другий обласний етап Всеукраїнської військово-спортивної патріотичної гри “Зірниця” на кубок генерал-лейтенанта у відставці Івана Воливача.

Участь у змаганнях взяли понад 250 юнаків, які представляли всі райони обласного центру. На урочистому відкритті заходу були присутні керівники місцевих органів влади, заступник командира 6-го армійського корпусу з бойової підготовки полковник Віктор Таран, представники ветеранських організацій та громадськості.

Полковник Віктор Таран зазначив, що “Зірниця” – це перший крок до того, аби перевірити себе в умовах, наближених до бойових, відчути відповідальність не лише за себе, а й за свого товариша, за свою вулицю, за свій район та місто. Адже саме з цього і починається патріотизм.

Перед початком гри свою спритність та бойові навички на психологічній смузі перешкод продемонстрували військовослужбовці розвідувального та механізованих підрозділів бригади.  Сама ж гра складалася зі спортивних змагань між командами, пейнтбольних поєдинків, конкурсу стройових прийомів і виконання стройової пісні, змаганням з вогневої підготовки, стрільби з пневматичної гвинтівки з відкритим прицілом, метання учбової гранати Ф-1 на дальність та надання першої медичної допомоги. А також юнаки виконали нормативи з неповного розбирання та збирання автомата АК-74, підготовки радіостанції до роботи, налаштування частоти та вихід на зв'язок.

Під час екскурсії по частині учасники військово-спортивної патріотичної гри “Зірниця” ознайомилися з повсякденним життям військовослужбовців, зразками озброєння і військової техніки з'єднання.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Скептик  (22.05.13 10:42): Даёшь уроки НВП обратно! Відповісти | З цитатою
Параноик  (21.05.13 19:18): Ото так хлопцы в армию контрактную готовятся - денег любят и хотят. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті