Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
13:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині завершується посів овочів, соняшника та кукурудзи

На Дніпропетровщині завершується посів овочів, соняшника та кукурудзи
На Дніпропетровщині триває посів пізніх зернових культур. Завершуються роботи з висадки картоплі – вже посаджено 50 тис га, тобто 95% від запланованого. Також посіяно понад 25 тис га овочів (72%), майже 326 тис га соняшника (83%) та близько 255 тис га кукурудзи (71%).

Роботи з посіву кукурудзи, соняшника та овочів аграрії області планують закінчити до 9 травня, повідомляють у департаменті агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Наразі погодні умови є сприятливими для проведення весняно-польових робіт. Аграрії працюють чітко за графіком. Посівна кампанія на Дніпропетровщині забезпечена всіма необхідними матеріальними ресурсами у достатній кількості - закуплене зерно, мінеральні добрива, дизельне паливо, підготована до використання сільськогосподарська техніка», - зазначив директор департаменту агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Дніпропетровської облдержадміністрації Вадим Удовицький.

Він нагадав, що на Дніпропетровщині в строк завершився посів ранніх зернових культур. Після закінчення робіт з посіву овочів, соняшника та кукурудзи господарства регіону перейдуть до гречки. Посів цієї культури в області розпочнеться на початку травня.

Весняно-польові роботи на Дніпропетровщині закінчаться у травні та в цілому охоплять 1 млн 220 тис га. У структурі посівів будуть витримані науково обґрунтовані нормативи - 60% зернових та 20% технічних культур.

Gorod.dp.ua на Facebook.


новости  (04.05.13 16:15): Вот именно - процесс идёт, сеют, убирают, растят.

А кто-то брешет, что село умирает.
Відповісти | З цитатою
Грыня  (01.05.13 15:04): Лично мне, глубоко пox на посевы, уборки и прочую крестьянскую xepню.
Почему то никто не пишет - сколько мегабайт кода написали програмеры, или бабла заработали продавщицы семечек.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Странник  (30.04.13 23:14): Это не херня . Это то ,что есть самое главное в жизни . Но у нас это означает . Жди подорожания продуктов Відповісти | З цитатою
андрей  (30.04.13 19:04): вот херню то пишут Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті