Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 31 травня 2024
23:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Збірна України з тенісу перемогла команду Швеції у відбірковій грі Кубка Девсіа

Збірна України з тенісу перемогла команду Швеції у відбірковій грі Кубка Девсіа
З 5 по 7 квітня 2013 року у Дніпропетровську в ВТК «Мегарон» відбувся поєдинок другого кола першої групи Євро-Африканської зони Кубка Девіса між чоловічими збірними командами з тенісу України і Швеції. Перемогу у цій грі здобула збірна команда України з рахунком 3:2.

Про це повідомили у департаменті фізичної культури, спорту, сім'ї та молоді облдержадміністрації.

Збірна України виходить в плей-офф Світової групи, матчі якого відбудуться з 13 по 15 квітня. У складі збірної України виступають Олександр Долгополов, Сергій Стаховський, Ілля Марченко і Денис Молчанов.

Нагадаємо, губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков зазначив, що проведення змагань міжнародного рівня є однією зі складових іміджу нашої області як регіону з розвиненою спортивною інфраструктурою.

Також за інформацією департаменту фізичної культури, спорту, сім'ї та молоді облдержадміністрації початок квітня 2013 року ознаменувався перемогою і для українських шахістів. Вперше за 20 років незалежності України чоловіча команда завоювала нагороди в загальнокомандному заліку на чемпіонаті Європи. 6 квітня 2013 року завершилися змагання зі швидкої гри на чемпіонаті Європи з шашок-100 в м. Таллінн (Естонія). До складу чоловічої збірної входить гросмейстер з Дніпропетровщини Артем Іванов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті