Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В усіх регіонах країни буде відпрацьована можливість отримати через «Укрпошту» спрощений доступ до адміністративних послуг

В усіх регіонах країни буде відпрацьована можливість отримати через «Укрпошту» спрощений доступ до адміністративних послуг
Олександр Вілкул: «До кінця року в усіх регіонах країни буде відпрацьована можливість отримати через «Укрпошту» спрощений доступ до адміністративних послуг за принципом «єдиного вікна».

«Уряд системно підвищує якість надання адміністративних послуг населенню. Зокрема, створюється можливість за принципом «єдиного вікна» через відділення «Укрпошти» одержати спрощений доступ до таких послуг, як: отримання субсидій, оформлення пенсій тощо. Такий проект вже реалізовано у Дніпропетровській області в містах Кривий Ріг, Марганець та деяких селах Царичанського району. Такий підхід запроваджується і в інших регіонах країни, зокрема, у Львівській, Закарпатській, Сумській та Одеській областях. До кінця року в усіх регіонах країни буде відпрацьована можливість отримати через «Укрпошту» спрощений доступ до адміністративних послуг за принципом «єдиного вікна», - сказав Олександр Вілкул.

Зокрема, цей проект дозволяє мешканцям сільської місцевості та віддалених населених пунктів отримати низку адміністративних послуг, просто звернувшись у найближче відділення «Укрпошти» або викликавши додому листоношу.

Олександр Вілкул зазначив, що «Укрпошта», як і інші провідні поштові компанії світу, активно впроваджує в свою діяльність сучасні IT-технології. Це забезпечує якісний контроль за наданими послугами населенню, економить час замовників тощо.

«Укрпошта» розробила стратегію розвитку, що передбачає до 2017 року впровадження сучасних логістичних технологій та IT-систем управління. Як результат, планується зменшити термін доставки листів та посилок по всій країні.

Також планується скоротити час обслуговування клієнтів у чотири рази (до п'яти хвилин). Це стане можливим завдяки комп'ютеризації та підключенню до мережі Інтернет усіх поштових відділень зв'язку, у тому числі в сільській місцевості.

Із 1 лютого 2013 року Генеральна дирекція «Укрпошти» та її обласні філії об’єднані в єдину інформаційну систему, що дозволяє вести облік договорів, управління бюджетами, формувати звіти, проводити платежі та інші управлінські операції.

Серед ключових інноваційних проектів, які планується реалізувати, є впровадження системи гібридної пошти. Це означає, що замовник матиме можливість за допомогою мережі Інтернет відправити в електронному вигляді у відділення поштового зв'язку необхідні документи, а «Укрпошта» їх друкує, запаковує та доставляє за місцем призначення. Ця послуга вже впроваджена для корпоративних клієнтів – підприємств.

«Укрпошта» у 2012 році розпочала активну співпрацю з підприємствами, що здійснюють торгівлю за каталогами та через Інтернет-магазини у сфері доставки їхніх товарів до покупців на всій території України. Таке партнерство сприяє розвитку дистанційної торгівлі в Україні, малого і середнього бізнесу, а відтак – економічному розвитку навіть віддалених регіонів», - сказала Генеральний директор «Укрпошти» Оксана Плотнікова.

Довідка:

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» - національний оператор поштового зв’язку України.

На сьогодні «Укрпошта» надає понад 50 видів послуг у 14 тисячах відділень по всій Україні. Штат компанії налічує 97 тисяч працівників, з них 41 тисяча – листоноші, 31 тисяча – оператори поштового зв’язку.

Служба інформаційної підтримки: 0 800 500 440.

Веб-сайт: www.ukrposhta.com.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті