Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
12:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 27 ноября

Криминальная сводка на 27 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

26 листопада до працівників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що з приватної квартири по вул. Бiлоруський проїзд, до приймального вiддiлення лiкарні з колото-рiзаним пораненням черевної порожнини, у станi алкогольного сп'янiння, було доставлено безробітну, 24-річну громадянку.

Потерпіла пояснила лiкарю, що зазначене поранення їй спричинила рiдна сестра.

За скоєння злочину була затримана безробітна, 31-річна рiдна сестра потерпiлої, яка о 01.00 знаходячись на кухнi власної квартири, пiд час спiльного з потерпілою розпиття спиртних напоїв, в ходi сварки виниклої на грунтi раптово виниклих неприязнених вiдносин, кухонним ножем, який взяла зi столу, спричинила сестрi вищевказане ножове поранення. Знаряддя злочину - кухонний нiж - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримiнального провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.


26 листопада до працівників Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась безробітна, 35-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 23.10 по вул. 50 рокiв Жовтня, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном у її 13-річного сина.

За скоєння злочину «по гарячих слiдах» був затриманий безробітний, 26-річний громадянин.

Викрадене - вилучено. За цим фактом розпочато кримiнальне провадження, з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України.


26 листопада до працівників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 30-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 04.00 в роздягальнi авто-комплексу, безробітний, 33-річний шляхом ривка, заволодiв її мобiльним телефоном. Наразі зловмисник затриманий.

За цим фактом розпочато кримiнальне провадження, з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України.


26 листопада до працівників Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась 69-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 15.00 бiля її будинку, малознайомий чоловік, утримуючи за руки, заволодiв грошима у сумі 150 гривень. За скоєння злочину був затриманий безробітний, 33-річний громадянин.

За цим фактом розпочато кримiнальне провадження, з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України.


За пограбування 47-річного громадянина, що мало мiсце 23 листопада працівниками Марганецького міськвідділу міліції був затриманий безробітний, ранiше судимий, 29-річний громадянин. Частину викраденого - гаманець та 4 банкiвськi картки - вилучено.

За цим фактом розпочато досудове слiдство за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) КК України.


6 листопада працівники Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління пiд час проведення оперативно-розшукових заходів у безробітного, ранiше судимого, 43-річного громадянина вилучили шестизарядний шумовий пiстолет, калiбру 9 мм.. Згiдно довiдки НДЕКЦ вилучене визнано переробленим саморобним способом, на нестандартну короткоствольну вогнепальну зброю.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Зловмсинику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті