Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 03 июня 2024
12:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 16 ноября

Криминальная сводка на 16 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

15 листопада до працівників Криничанського райвідділу міліції звернулась безробітна, 41-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що 13 листопада у примiщеннi лiтньої кухнi, її 15-річну доньку згвалтували односельцi.

Встановлено, що пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв, пiд словесною погрозою застосування фiзичного насилля потерпілу зґвалтували троє молодиків віком 16-17 років.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.3 ст.152 (зґвалтування) КК України.


15 листопада до працівників Дніпропетровського райвідділу міліції звернувся безробітний, 51-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 11.00 в с. Новоолександрiвка, двоє малознайомих, пiд словесною погрозою застосування фiзичного насилля, заволодiли грошима у сумі 900 гривень. За скоєння злочину були затриманi безробітні, 37-ми та 23-х річні громадяни.

Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


5 листопада до працівників Павлоградського міського відділу вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що по вул. Сталiнградського фронту, з тупою травмою черевної порожнини до лікарні бригадою швидкої медичної допомоги було доставлено безробітного, 26-річного мiсцевого жителя.

Виїздом на мiсце встановлено, що о 21.00 безробітний, раніше судимий, 26-річний мiсцевий житель пiд час сварки, виниклої на грунтi давнiх неприязних вiдносин, руками нанiс декiлька ударiв потерпілому по головi та тулубу. Наразі, зловмисник затриманий.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


12 жовтня до працівників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 62-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що о 04.00 на ж/м Тополя-3, двоє невiдомих, побивши руками по тулубу та обличчю, заволодiли мобiльним телефоном. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину встановлений та затриманий безробітний, ранiше судимий, 29-річний громадянин. Викрадений мобiльний телефон вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.187 (розбій) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


сергей  (17.11.12 22:53): Шо с новым УПК шняг больше нету... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте