Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
10:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 18 октября

Криминальная сводка на 18 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

17 жовтня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління вiд безробітної, 38-річної громадянки надiйшло повідомлення про те, що бiля будинку по вул. І. Франка було заподiяно поранення шиї безробітному, 32-річному мiсцевому жителю. За скоєння злочину був затриманий ранiше судимий 77-річний пенсiонер. Зловмисник о 20.00, в ходi сварки, кухонним ножем спричинив колото-рiзане поранення шиї потерпілому.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


За пограбування 49-річного громадянина, що мало мiсце 10 липня працівниками Криворізького райвідділу міліції був затриманий безробітний, раніше судимий, 30-річний місцевий мешканець.

Частину викраденого – мобільний телефон - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За пограбування 74-річного громадянина, що мало мiсце 11 жовтня працівниками Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління була встановлена та затримана безробітна, раніше судима, 43-річна жінка.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.


За пограбування 20-річного громадянина, що мало мiсце 31 серпня працівниками Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий безробітний, ранiше судимий, 32-річний місцевий мешканець.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


17 жовтня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся голова територіальної виборчої дільниці. Заявник повідомив про те, що невiдомий чоловiк, перебуваючи у нетверезому станi зайшов до приміщення територiальної виборчої дiльницi та пiд час виниклого словесного конфлiкту спричинив йому декiлька ударiв руками по обличчю спричинивши забої обличчя. Прийнятими заходами, за скоєння злочину був встановлений та затриманий безробітний, 26-річний мiсцевий житель. Зловмисник пояснив, що до приміщення територiальної виборчої дільниці він прийшов до свого знайомого i коли проходив по другому поверху у нього виник конфлiкт з невiдомим чоловiком, який почав його штовхати, а вiн захищаючись спричинив декілька ударiв чоловiковi по обличчю. Наразі, ведеться слідство.


17 жовтня працівниками патрульної служби Павлоградського міського відділу міліції був затриманий безробітний, 49-річний мiсцевий житель, який по вул. Карла Маркса розклеював листiвки антиагiтацiйного змiсту проти одного із кандидатів в народнi депутати України. У останньго було вилучено 98 листiвок. Як пояснив затриманий, вказанi листiвки вiн виготовив самостiйно за мiсцем свого мешкання та розповсюджував з власної iнiцiативи. У вiдношеннi нього було складено адмiнiстративний протокол за ч. 1 ст. 212-13 КУпАП.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте