Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 09 мая 2024
10:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Наші борці-ветерани найкращі

Наші борці-ветерани найкращі
Збірна Дніпропетровської області з греко-римської боротьби серед ветеранів краща в Україні. Правда, як наші борці-ветерани виступатимуть на чемпіонаті світу, залежить від багатьох факторів.

У 2009 році греко-римську боротьбу ввели в програму ІІІ Всеукраїнських ігор ветеранів спорту. У червні на березі Чорного моря (п. Рибаківка) пройшов черговий відкритий чемпіонат України. Команду Дніпропетровської області представляло 15 спортсменів, які зайняли перше загальнокомандне місце набравши 136 очок. ІІ місце за командою Миколаївської області з 74 очками, на ІІІ місці розташувалися борці Вінницької області 62 очки. Всього в змаганнях взяли участь 126 осіб з 16 команд. Також були команди з Росії, Білорусії, Азербайджану.

В особистому заліку Дніпропетровську область представляли: Микола Махинько, Олександр Пащенко, Борис Ковтун, Володимир Гриненко, Микола Ложкін, Володимир Оглоблін, Віктор Ковтун, Валентин Черевішний - все спортсмени посіли перші місця у своїх вагових категоріях. Ілля Грищенко, Юрій Багін, Юрій Сахнюк - срібні призери. І бронзові медалі завоювали: Іван Войтов, Костянтин Сокуров, Ігор Кольвах. Команду підготував старший тренер Олександр Пащенко.

Величезну допомогу в організації змагань надала асоціація ветеранів спорту Дніпропетровської області, очолювана Геннадієм Грозіцкім, та управління у справах фізкультури і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації, начальник Олександр Пшеничников.

Спортсмени Дніпропетровської області у складі шести осіб: Микола Ложкін, Борис Ковтун, Віктор Ковтун, Володимир Оглоблін, Володимир Гриненко, Олександр Пащенко офіційно включені до складу збірної України і ведуть підготовку до чемпіонату світу серед ветеранів. На жаль, фінансування не передбачено облдержадміністрацією та укрспорткомітетом. Отже виїзд здійснюється за рахунок особистих коштів учасників, а також за рахунок спонсорів, але таких практично немає в жодного з борців. Багато найсильніших борців-ветеранів просто не можуть взяти участь у чемпіонаті світу в зв'язку з матеріальними проблемами. А вартість участі для одного, орієнтовно 10 000 гривень.

Асоціація ветеранів спорту Дніпропетровської області звертається до всіх не байдужих з проханням надати фінансову допомогу. Звертатися у відділ греко-римської боротьби (тел (056) 745-20-42, (056) 745-04-73, 050 421 63 27).

Побажаємо нашим борцям-ветеранам нових перемог і успіхів. Змагання пройдуть в Будапешті з 17 по 22 вересня 2012 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


Алиса  (29.05.13 13:52): Юра Сахнюк))) Поздравляю) ты молодчинка))) Ответить | С цитатой
Просто Вася  (05.09.12 11:12): А ты думал, наши борцы-ветераны еще те... Ответить | С цитатой
set_boy  (05.09.12 09:36): Вау!Николай Павлович,а вы все еще на что-то способны?)))Махинько - зав кафедры борьбы и тяжелой атлетики в Днепропетровском Государственном Институте Физкультуры и Спорта! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте