Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
06:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 7 августа

Криминальная сводка на 7 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

6 серпня до працівників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся безробітний, ранiше судимий, 52-річний мiсцевий житель. Заявник повідомив про те, що в одному із будинків по вул. Матросова вiн вбив жiнку. Як з’ясувалося, о 19.30 зловмисник спiльно iз своєю безробітною, 46-річною спiвмешканкою знаходився в гостях у 50-річного місцевого мешканця.
Пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, в ходi раптово виниклої сварки, на грунтi ревнощiв, зловмисник дерев'яною палицею декiлька разiв вдарив потерпілу по головi та тулубу, спричинивши смертельнi травми.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

6 серпня до працівників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 70-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 12.50 бiля її будинку, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв ланцюжком з хрестиком iз жовтого металу. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» був затриманий безробітний, ранiше судимий, 35-річний громадянин. Наразі, ведеться слідство.

6 серпня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 28-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що 31 липня бiля одного із будинків по вул. Спаськiй, малознайомий чоловік шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном у її 9-річного сина. За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 20-річний місцевий мешканець. Викрадене - вилучено.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

6 серпня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд адмiнiстрацiї магазину надiйшло повідомлення про те, що невiдомий шляхом вiльного доступу з вітрини скоїв крадiжку фотоапарату, пiсля чого вийшовши з магазину був помiчений охороною. Збиток - 1 299 гривень. За скоєння злочину був затриманий безробітний, 26-річний громадянин. Викрадене - вилучено. Ведеться слідство.

6 серпня працівниками Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Димитрова було виявлено та вилучено: металевий прес кустарного виготовлення, 9 кг. наркотичної речовини «Макова солома», розчинник =646=, 10 мл. Ангiдриду, які належать безробітному, 35-річному громадянину. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Ведеться слідство.

5 серпня до працівників Нікопольського міськвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi бригадою швидкої медичної допомоги з мiсця мешкання по вул. Барнаульськiй, в станi алкогольного сп'янiння з колото-рiзаним поранення грудної клітини був доставлений безробітний, 52-річний громадянин. Потерпілий пояснив, що о 22.30 його 56-річний знайомий в ходi раптово виниклої сварки, кухонним ножем, спричинив йому зазначене тiлесне ушкодження. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Наразі, зловмисник затриманий.

За фактом крадiжки комп'ютерної технiки з приміщення Михайлiвської сiльської ради Синельниківського району, яка мала мiсце в перiод часу з 25.05.2012 до 28.05.2012, встановлено, що даний злочин скоїв безробітний, ранiше судимий, 37-річний громадянин.
Зловмисник в перiод з 23.00 27.05.2012 до 01.00 28.05.2012 вiджав запори на пластиковому вiкнi кабiнету розташованого в одноповерховiй адмiнбудiвлi та проникнувши в середину викрав два системних блока та монiтор, пiсля чого сховав викрадене у лiсосмузi неподалiк вiд вказаної адмiнбудiвлi.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України.
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте