Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 26 июня 2024
07:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 2 августа

Криминальная сводка на 2 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

2 серпня до працівників Дніпропетровського райвідділу міліції звернувся безробітний, 22-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 00.20 по вул. Залiзничнiй в м. Пiдгороднє, безробітний, 29-річний місцевий мешканець після спiльного вживання спиртних напоїв, побивши руками по обличчю i тулубу заволодiв його мобiльним телефоном. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України.


2 серпня до працівників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернулась безробітна, 40-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що бiля одного із будинків по вул. Каштанiв, малознайомий чоловік, шляхом ривка, заволодiв полiетиленовим пакетом з гаманцем з грошима у сумі 250 гривень, косметичкою та ключами вiд квартири. За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий 32-річний місцевий мешканець.

Ведеться слідство.


2 серпня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся безробітний, ранiше судимий 20-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 01.00 бiля одного із будинків по вул. Отто Бразовського, невiдомий, вдаривши рукою по тулубу, заволодiв його мобiльним телефоном. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» був затриманий безробітний, ранiше судимий 24-річний громадянин. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було кримінальну справу за ч.2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


2 серпня до працівників Дніпропетровського райвідділу міліції надiйшло повідомлення про те, що о 03.30 бiля с. Миколаївка на полi, невiдомi, проводять демонтаж труб зрошувальної системи. Виїздом на мiсце були затримані 46-ти та 30-ти річні громадяни. Також правоохоронці вилучили автомобiль, з напiвпричепом в якому знаходилося 9 металевих труб дiаметром 600 мм, довжиною 12 м., та екскаватор.

Наразі, за цим фактом ведеться слідство.


2 серпня працівники Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів, бiля одного із будинків по вул. Будьонного у безробітного, ранiше судимого 29-річного громадянина було вилучено обрiз двоствольної мисливської рушницi, 12-го калiбру. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


2 серпня працівники Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по пр. Кiрова у безробітного, 50-річного господаря оселі, в спальнiй кiмнатi виявили та вилучили восьмизарядний газовий пiстолет калiбру 9 мм., споряджений 5-ма патронами до нього.

Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


29 липня до працівників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління з приймального вiддiлення лiкарні надiйшло повідомлення про те, що до них у станi сильного алкогольного сп'янiння, з переломом нижньої щелепи звернувся безробітний, 42-річний громадянин.

Проведеною перевiркою встановлено, що о 21.00 на площi Домнобудiвникiв, безробітні, ранiше судимі 22-х та 29-ти річні мiсцевi жителi побачили потерпілого, який знаходився в станi сильного алкогольного сп'янiння, пiсля чого у них виник злочинний намiр на заволодiння речами останнього. Коли вони пiдiйшли до постраждалого один із зловмисників нанiс йому удар кулаком в обличчя, пiсля чого вони заволодiли у потерпілого мобiльним телефоном , ноутбуком та грошима у сумі 250 гривень.

В подальшому зловмисники викраденi речi продали, а грошi витратили на власнi потреби.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 (розбій) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

За пограбування 19-річної громадянки, що мало мiсце 29 липня працівниками Новомосковського міськвідділу міліції був затриманий розшукуваний, безробітний, ранiше судимий 21-річний місцевий мешканець. Викрадений мобiльний телефон - вилучений.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За пограбування 49-річного громадянина, що мало мiсце 23 липня працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий безробітний, 29-річний місцевий мешканець. Викрадений мобiльний телефон - вилучений.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


гость  (05.08.12 08:35): Руину подолано!
А ведь все только начинается...
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Виправляють помилки радянських будівельників. У Дніпрі комунальники комплексно вирішують проблему відтоку дощової води та облаштовують колектори (5)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте