Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 08 июля 2024
02:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 25 июля

Криминальная сводка на 25 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

24 липня до працівників Апостолівського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги до приймального вiддiлення лiкарнi з термiчними опiками обличчя, тулубу, верхнiх та нижнiх кiнцiвок (1-го ступеню, близько 85%) було доставлено безробітного, 43-річного жителя с. Токiвське.

Потерпілий пояснив лiкарю, що данi тiлеснi ушкодження йому спричинив його 80-річний батько.

Зловмисник розповів, що 23 липня о 15.30 пiд час сварки зi своїм сином, яка виникла на побутовому грунтi, він зi скляної банки облив його бензином, та після намагання сина - побити батька - пiдпалив одяг на синовi, який самостiйно потушив одяг та втiк з дому.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) КК України.


24 липня працівниками Дніпропетровського райвідділу міліції був затриманий безробітний, 32-річний іноземний громадянин, який о 12.45 біля одного із будинків по вул. Шкiльнiй у с. Чумаки вдаривши рукою по обличчю, вiдкрито заволодiв мобiльним телефоном у безробітної, 37-річної місцевої мешканки. Наразі, викрадений мобільний телефон - вилучений.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


24 липня до працівників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернулась безробітна, 29-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що 23 липня о 09.15 бiля одного із будинків по бульвару Героїв, невiдомий, пiд погрозою фiзичного насилля, заволодiв ланцюжком з жовтого металу. За скоєння злочину за ст. 115 КПК України був затриманий безробітний, ранiше судимий, 25-річний місцевий мешканець.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


24 липня до працівників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась безробітна, 28-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 02.30 в примiщенi кафе невiдомий, вiдкрито зi столу, заволодiв гаманцем з грошима у сумі 200 гривень та мобiльним телефоном. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, 31-річний громадянин.

За цим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 (грабіж) КК України.


24 липня до працівників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 33-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 01.00 бiля одного із будинків по вул. Панiкахи, малознайомий чоловік, вдаривши рукою в обличчя, заволодiв мобiльним телефоном та грошима у сумі 250 гривень.

За скоєння даного злочину був затриманий безробітний, 33-річний місцевий мешканець.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 (грабіж) КК України.


24 липня працівники Дніпродзержинського міського управління пiд час проведення оперативно-розшукових заходів у приватнiй квартирi по пр. Героїв, в схованцi вилучили сигнально-шумовий пiстолет, кал. 9 мм. та газовий пістолет кал. 9 мм, які належать безробітному, 40-річному господарю оселі.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


За пограбування 35-річного громадянина, що мало мiсце 21 липня працівниками Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий 20-річний громадянин.

Викрадений мобiльний телефон - вилучений. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


РозуМНЭпытання  (25.07.12 12:46): Ну когда уже напишут - в ходе следственно-оперативно-разыскных мероприятий была разоблачена ПРеступная группировка во главе с ПРезидентом страны, занимавшаяся разворовыванием бюджета, покрывательством уголовных элементов и тэдэ и тэпэ, за цым хвактом порушэно..., їм свитыть ...? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (36)

•  Невдалий маневр через знеструмлення мережі: у Дніпрі зіткнулися трамваї №12 та №16 (15)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (12)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (9)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (7)

•  На Дніпропетровщині до 15 років за ґратами засуджено правоохоронця, який «зливав» представнику фсб рф паролі для проходження блокпостів (6)

•  Інсульт «помолодшав» на 10-15 років: як мешканцям уникнути порушення мозкового кровообігу (6)

•  Історія Дніпра: Де було відкрито перший критий басейн нашого міста (6)

•  У Дніпрі виявили ще один старовинний паровоз! (5)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте