Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
13:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 12 января

Криминальная сводка на 12 января
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

11 січня працівниками Дніпровського райвідділу міліції в ходi проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що 8 січня о 22.00 непрацюючий, 22 річний громадянин знаходячись в примiщеннi одного із будинків по вул. Харкiвськiй, вдаривши спортивною битою по головi заволодiв мобiльним телефоном у непрацюючої, 28 річної місцевої мешканки. Збиток - 600 грн.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж».

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


11 січня працівниками Царичанського райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в с. Могильов, у непрацюючого, 19 річного громадянина було вилучено тротилову шашку вагою 75 гр. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».


11 січня працівниками Криворізького міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Днiпропетровське шосе у непрацюючого, 34 річного господаря оселі було вилучено пiстолет «zoraki mob 914-s», калiбру 9 мм, який згiдно довiдки НДЕКЦ визнано короткоствольною, гладкоствольною вогнепальною зброєю.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.


11 січня ВЗГ повідомляло про затримання трьох молодиків, які скоїли розбійний напад на магазин.

10 січня до працівників Баглійського райвідділу міліції, Дніпропетровської області звернулася 37 річна власниця одного із місцевих магазинів. Заявниця повідомила про те, що о 16.50 троє невiдомих, зайшли до її магазину, та погрожуючи пiстолетом намагались заволодiти касовим апаратом. Свiй злочинний намір зловмисники так і не змогли довести до кiнця через те, що в момент коли невідомі зайшли до магазину продавчиня помiтила, як один з них, стоячи у вхiдних дверях став їх зачиняти. Нерозгубившись жінка натиснула тривожну кнопку. В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працiвниками патрульної служби спiльно з працiвниками приватної охоронної фiрми «Крок» по «гарячих слiдах» були затриманi безробітні, 18, 20 та 23 річні молодики.

В ході проведення слідчих дій було встановлено, що зловмисники 6 січня скоїли розбійний напад на продавця одного із магазинів по вул. Ю. Смірнова. Зловмисники заволоділи виторгом у сумі – 1 553 гривні.


Також, 9 січня до працівників Днiпропетровського міського управління звернувся, непрацюючий, 55 річний мiсцевий житель, який займається приватним перевезенням пасажирiв.

Заявник повідомив про те, що коли вiн знаходився в своєму автомобiлi бiля одного із будинків по пр. iм. газети «Правда», троє невiдомих, пiдсiвши в салон його автомобiля, погрожуючи предметом схожим на пiстолет, висадили його з автомобiля, пiсля чого на вказаному автомобiлi з мiсця злочину втекли.

Наразі, знаряддя злочину - пневматичний пiстолет та викрадений автомобiль у технiчно-справному станi – вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».


3 січня працівниками Марганецького міськвідділу міліції в ходi проведення оперативно-розшукових заходів на перехрестi вул. Київської та Радянської у непрацюючого, 51 річного мiсцевого жителя було вилучено саморобний пристрiй, який згiдно довiдки НДЕКЦ визнано гладкоствольною, дульнозарядною вогнепальною зброєю, виготовленою по типу шомпольних пiстолетiв з фiтiльним запаленням заряду.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Зловмсинику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.


1 листопада 2011 року до працівників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 40 річний приватний таксист. Заявник повідомив про те, що 25.07.2011 вiн на власному автомобiлі, привiз двох невiдомих чоловiків i жiнку, якi розрахувалась з ним купюрою номiналом 200 грн. яка викликає сумнiв щодо її дiйсностi.

31 грудня із заявою до міліції звернулася 55 річна продавчиня Заявниця повідомила про те, що 20.08.2011 до магазину по вул. Будьонного на ж/м Захiдний, зайшли двоє невiдомих чоловiкiв i жiнка, якi розрахувалась за продукти харчування купюрою номiналом 200 грн, яка викликає сумнiв щодо її дiйсностi.

1 січня до правоохоронців звернулася 31 річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що в кiнцi жовтня 2011 в магазинi по вул. Маяковського, на ж/м Захiдний, двоє невiдомих чоловiкiв i жiнка розрахувалась за продукти харчування купюрою номiналом 200 грн. яка викликає сумнiв щодо її дiйсностi.

Згiдно довiдки НДЕКЦ вилучені купюри номiналом 200 грн., визнано виготовленими iз сувенiрної купюри за допомогою копiювальної технiки.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину затримана непрацююча, 35 річна місцева жителька, яка спiльно iз своїм непрацюючим, 33 річним спiвмешканцем, та непрацюючим, 33 річним громадянином виготовили вилучені пiдроблені купюри.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 199 КК України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї». Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте