Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
21:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В НГУ відкрився навчальний центр Vacon

В НГУ відкрився навчальний центр Vacon
На кафедрі електропривода Національного гірничого університету відбулось урочисте відкриття єдиного в Україні авторизованого навчального центру фірми «ВАКОН».

Основним завданням центру є надання якісних освітніх послуг студентам університету, які мають змогу отримати професійні навички роботи з обладнанням відомого у світі виробника, що є актуальним на сучасному ринку послуг.

На відкритті були присутні: академік НАН України, ректор університету Г.Г. Півняк, проректор з наукової роботи д.т.н. проф. Бешта О.С., Директор Інституту електроенергетики проф. Іванов О.Б., пан Mats Osterman - треннінг-менеджер фірми ВАКОН, партнери ВАКОН в Україні, Панченко Андрій – офіційний представник ВАКОН в Україні.

Слід відзначити, що компанія Vacon (ВАКОН), створена в 1993 році, спеціалізується на розробці, виробництві і впровадженні перетворювачів частоти (ПЧ) для керування асинхронними двигунами та є одним зі світових лідерів на ринку перетворювальної техніки. Світовими партнерами та корпоративними замовниками Vacon Group в світі є такі великі і відомі компанії як Rolls-Royce, Atlas Copco, Eaton, Konecranes, Schindler, Rockwell Automation, National Oilwell, Allen Bradley і багато інших, а компанії Schneider Electric, Honeywell, Hyndai, РусЕлПром та інші мають угоди з компанією Vacon Group, за якими частина їх виробничої гами випускається на заводах в Європі, що ще раз підтверджує надійність і високу технологічність устаткування Vacon. Сьогодні Vacon Group веде активну діяльність майже в 100 країнах світу.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 


совесть  (08.12.11 17:18): А ведь кроме дешевого пиара ни на что не способны. Ах да :. пиастры, пиастры!!! Ответить | С цитатой
ксения  (08.12.11 09:09): Слабенький (ласково говоря) у нас универ, как не крути... Лучше бы учили, чем пиарятся на городских сайтах... Ответить | С цитатой
Олег  (08.12.11 05:53): И снова что-то ради пиара в этом прогнившем вузе Ответить | С цитатой
Гость  (07.12.11 23:13): И даже не написали, что установку частотников выполнили замечательные студенты грурппы Ем-09-3))) Александр Александрович, как так получается???))) Ответить | С цитатой
Аня  (07.12.11 18:40): Отличный Университет,молодцы Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте