Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
10:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Запущена еще одна модернизированная насосная станция

Запущена еще одна модернизированная насосная станция
Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул увів в експлуатацію насосну станцію №51 міського комунального виробничого підприємства «Дніпроводоканал». Це вже третя модернізована станція за цей рік. Всього цього року буде оновлено сім насосних станцій в обласному центрі. Наступного року буде введено в експлуатацію ще сім таких станцій. Таким чином, у Дніпропетровську будуть модернізовані всі ключові насосні станції найбільшої потужності.

Обласна влада реалізує комплексну програму з підвищення якості житлово-комунальних послуг в містах та районах Дніпропетровщини. В рамках цієї програми і проходить модернізації насосних станцій міського комунального виробничого підприємства «Дніпроводоканал».

Станція №51 забезпечить якісне водовідведення в будинках густозаселених житлових масивів Дніпропетровська, що прилягають до проспекту імені газети «Правда».

На станції встановлена нова автоматизована система управління. Вона дозволяє вдвічі скоротити споживання електроенергії. «А це щорічна економія – понад півмільйона гривень», - підкреслив Олександр Вілкул. Вартість проведених на об’єкті робіт – майже мільйон гривень. Тож модернізація повністю окупиться вже за два роки. Заощаджені на споживанні електроенергії кошти підуть на подальшу модернізацію об'єктів «Дніпроводоканалу».

«Обласна влада і надалі буде фінансувати такі проекти за рахунок коштів обласного бюджету», - наголосив Олександр Вілкул. Адже це дозволить підвищити якість надаваних населенню комунальних послуг до кращих стандартів, що і є кінцевою метою модернізації об’єктів ЖКГ, яка проводиться на Дніпропетровщині.

«Процес модернізації буде продовжено. У наступному місяці ми запускаємо ще одну таку насосну станцію – на житловому масиві «Перемога», - підсумував голова облдержадміністрації.

ДОВІДКА

Реалізація проектів з модернізації насосних станцій водовідведення міського комунального виробничого підприємства «Дніпроводоканал» стала можливою завдяки консолідації коштів обласного та міського бюджетів.

Загальна вартість робіт на цих об’єктах становить 3,7 млн.грн, з яких 2,9 млн грн виділені з обласного бюджету за ініціативи Олександра Вілкула.

Насосна стація № 51 експлуатується з 1961 року і є одним з найважливіших інфраструктурних об'єктів міста. Вона обслуговує житлові масиви, розташовані уздовж просп. ім. Газети «Правда» від вул. Б. Хмельницького, масиву «Ювілейний» і будинків у районі вул. Калинова, вул. Косіора, вул. Осінній, вул. Смоленська. Потужність станції становить 50 тис куб м на добу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


о как  (18.04.11 16:16): "Олександр Вілкул увів в експлуатацію насосну станцію"
надо полагать он подал личный пример как нужно сосать
Ответить | С цитатой
Alexandr  (18.04.11 11:34): Хто берет от жизни все и управляет миром? Рекламщики, PR-щики, политтехнологи.
Международная школа PolitPR предлагает тебе начать карьеру политтехнолога.
Старт - 28 Апреля.
Продолжительность - 2 месяца.
Ведущие эксперты: Виталий Портников, Владимир Фесенко, Евгений Копатько и многие другие.

www.politpr.com.ua
Поспешите !До конца регистрации осталось 2 недели!
Ответить | С цитатой
Сполшной совок  (15.04.11 16:22): Олександр Вілкул увів в експлуатацію насосну станцію - задолбали эти журналистские штампы из газеты "Правда" периода глубокого застоя! Сам ввел, блин, лично, блин, в свободное от основной работы время! Ответить | С цитатой
технарь  (15.04.11 13:52): То есть как?
Ее запустили?
И теперь она - в запущенном состоянии? Так это же грустно!
Ответить | С цитатой
452  (15.04.11 13:43): Еще одна насосная станция по высасыванию средств из бюджета:)) Ответить | С цитатой
Котопёс  (15.04.11 13:22): Скоро девать их будет некуда..не город а одна сплошная насосная станция.Скоро людей будет туда засасывать. Ответить | С цитатой
Андрей  (15.04.11 12:41): Насосная станция?
Вообще то канализационная насосная станция. Ох уж эти журналисты.
А то люди читают и не понимают что же было сделано и зачем это все нужно.
Ответить | С цитатой
ВладимиР  (15.04.11 12:21): вилкул - хтонический дэмон.. он везде и всегда.. одной рукой открывает насосные станции, другой - возводит духовность.. аминь. Ответить | С цитатой
ера  (15.04.11 11:20): Саша хоть и пиариться , НО "вежливо просит" всех "ответственных лиц" работать !!! Молодец , респект... Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте