Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
16:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Известному днепродзержинскому ветерану труда исполнилось 85 лет

Известному днепродзержинскому ветерану труда исполнилось 85 лет
25 лютого відомому дніпродзержинському ветерану праці, Лауреату Державної премії у галузі ядерного озброєння, найстаршому з колишніх керівників першого у Радянському Союзі підприємства уранового виробництва – Придніпровського хімзаводу – Олексію Болотову виповнилося 85 років.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила голова Дніпродзержинської об’єднаної «Атомпрофспілки» Тамара Федоренко.

У привітанні від «Атомпрофспілки» та колективу ДП «Смоли» висловлюється глибока повага до Олексія Миколайовича, який досяг значних успіхів не лише у трудовій діяльності, але й у відстоюванні громадянської позиції. Два роки тому Олексій Болотов започаткував власну програму порятунку вулиці, на якій мешкає.

«Талановита людина – талановита в усьому: вийшовши на заслужений відпочинок Олексій Болотов знаходить застосування своєї енергії, слідкує за трудовими досягненнями свого підприємства, надає корисні поради, займається ремонтами будинків на своїй вулиці, пише вірші, бере участь в інтернет-турнірах з шахів, мріє створити у міському музеї відділ історії Придніпровського хімзаводу. Бажаємо ювіляру здоров’я, життєвих сил, збереження бадьорості духу та молодості душі», — йдеться у привітанні.

Довідка: Олексій Болотов кавалер двох орденів Трудового Червоного прапору, ордену «Знак пошани», заслужений працівник промисловості України, автор більш ніж трьох десятків винаходів.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті