Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 02 июня 2024
14:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На дорожное покрытие по ул. Матросова потратят 1 млн грн

На дорожное покрытие по ул. Матросова потратят 1 млн грн
23 лютого виконком Дніпродзержинської міської ради затвердив заходи щодо використання коштів цільового фонду міської ради з соціально-економічного розвитку міста у 2011 році.

Затверджено технічне завдання на виконання робіт з капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Матросова згідно з кошторисом у сумі 1 млн грн.

Перелік заходів включає також надання висновків та аналізу відповідності технічних частин пропозицій учасників конкурсних торгів затвердженому технічному завданню для подальшого визначення переможця торгів на закупівлю робіт з капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Матросова; укладання з управлінням комунального господарства міської ради договору на здійснення технічного нагляду за виконанням цих робіт.

Цільовий фонд Дніпродзержинської міської ради створено рішенням міської ради 7 липня 2006 року для акумулювання коштів від пайової участі забудовників у розвитку інфраструктури міста, порядок визначення розмірів пайової участі визначено виконкомом Дніпродзержинської міської ради 25 липня 2006 року. За рахунок коштів цільового фонду міської ради у 2010 році профінансовано 4,45 млн грн, у 2009 році — 4,5 млн грн, у 2008 році — 2,4 млн грн (у 2007 році – понад 10 млн грн).
Gorod.dp.ua на Facebook.


ВОДИТЕЛЬ  (27.02.11 18:48): Очень интересно,сколько потратят и когда отремонтируют дорогу по ул. Скалика??? 11-й маршрут "ПАЦАНЫ ДЕРЖИТЕСЬ" осталось не долго))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте