Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
09:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Утверждены дополнительные водоохранные мероприятия ОАО «ДнепрАзот»

Утверждены дополнительные водоохранные мероприятия ОАО «ДнепрАзот»
26 січня на засіданні виконавчого комітету міської ради було затверджено додаткові водоохоронні заходи ВАТ «ДніпроАЗОТ».

Водоохоронні заходи підприємства прийняті з метою забезпечення стабільної роботи ВАТ «ДніпроАЗОТ» та дотримання природоохоронного законодавства в частині спеціального водокористування, на виконання протоколу спільної наради з керівництвом ВАТ «ДніпроАЗОТ», державного управління охорони навколишнього природного середовища в Дніпропетровській області та державної екологічної інспекції (обласне представництво).

Заходи мають забезпечити, зокрема, зменшення кількості скиду хлоридів на 30 тонн на рік (кошторисна вартість втілення заходу понад 3 млн. грн.), виключення забруднення зворотних вод (400 тис. грн.), виконання першого етапу робіт з рекультивації шламонакопичувача у балці Розсоловата (105 тис. грн.). Заходи виконуватимуться за кошти підприємства у термін з 2011 до 2014 років, загальний обсяг запланованих витрат становить 4 млн 342 тис. грн.

Управлінню охорони навколишнього природного середовища міської ради доручено внести додаткові водоохоронні заходи ВАТ «ДніпроАЗОТ» до проекту Програми виходу міста з екологічної кризи на 2011-2015 роки (для подальшого розгляду на сесії міської ради у березні поточного року).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте