Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
09:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сафронов поручил разобраться с большими очередями при оплате коммунальных услуг

Сафронов поручил разобраться с большими очередями при оплате коммунальных услуг
24 січня на оперативній нараді з керівниками виконавчих підрозділів міської ради міський голова Станіслав Сафронов доручив розібратися зі скаргами городян щодо великих черг при сплати комунальних послуг в установах, де не стягується комісійні кошти за проведення касових операцій.

Виникнення великих черг пояснюють активізацією сплати боргів за комунальні послуги після оприлюднення інформації про стягнення пені при несвоєчасній оплаті.

Для вирішення проблеми черг запропоновано підключити до прийому комунальних платежів низку банківських установ на умовах непризначення комісійних. На зауваження про неможливість домовитися з керівниками банківських філій – про це свідчить невдалий досвід минулих років, - Станіслав Сафронов зазначив, що установи мають працювати в інтересах держави, заради міста та городян, і тому у разі відмови банкірів на звернення міської влади, питання вирішуватиметься на вищому рівні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Не Я  (26.01.11 20:33): Лучше бы он поручил разобраться с невыплатой вовремя зарплат. А то сам, небось, давным-давно все получил. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте