Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 26 января

Криминальная сводка на 26 января
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

25 січня п. р. співробітниками Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Космонавта Волкова у непрацюючої, 43-річної громадянки було вилучено 900 гр. наркотичної речовини «Марихуана». Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Наразі, вирішується питання про обрання зловмисниці відповідного запобіжного заходу.

25 січня п. р. співробітниками Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Червонопролетарській у непрацюючого, раніше судимого, 28-річного громадянина було вилучено саморобний однозарядний пристрій для стрільби патронами, калібру 5.6 мм, споряджений одним патроном. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ККУ («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

22 січня п. р. співробітниками Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по пр. Героїв у непрацюючого, раніше судимого, 41-річного громадянина було вилучено медичний шприц з рідиною темного кольору. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена рідина визнана наркотичною речовиною «Псевдоефедрин», сухою вагою 0.352 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

16 січня п. р. співробітниками Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по пр. ім. газети «Правда» у непрацюючого, 22-річного місцевого мешканця було вилучено три пластикових пакунків з порошкоподібною речовиною білого кольору. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана наркотичною речовиною «Метамфетамін», сухою вагою 0.175 гр.. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Також, зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Gorod.dp.ua на Facebook.


рогл  (26.01.11 18:00): Очередной бред от УМВД Днепропетровской области. Псевдоєфдрин - не наркотична речовина. псевдоеведрин - в списке прекурсоров, и темная речовина это врядле был псевдоефедрин, скорее то что подпадает под пункт списка "кустарно изготовленные препараты из псевдоэфедрина и эфедрина". Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте