Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Состоялось рабочее совещание членов Молодежного совета

Состоялось рабочее совещание членов Молодежного совета
20 січня у приміщенні центру позашкільної роботи та дитячої творчост ім. О. Кошового відбулась робоча нарада членів Молодіжної ради, лідерів студентського та учнівського самоврядування і представників громадських організацій.

Про це повідомили в управлінні у справах сім’ї та молоді міської ради.

На нараді, яка проходила під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергія Павлюка, були розглянуті питання щодо формування основних засад державної молодіжної політики у місті, залучення до складу Молодіжної ради лідерів студентського та учнівського самоврядування, представників громадських організацій міста.

Учасники наради обговорили план роботи Молодіжної ради на 2011 рік і проект Концепції молодіжної політики у місті.

Нарада проводилась у форматі активного діалогу. Кожен з присутніх мав змогу висловити свою позицію і думку з того чи іншого приводу.

Сергій Павлюк висловив сподівання, що розпочата у новому році робота молодих активістів у напрямку реалізації державної молодіжної політики у місті невдовзі принесе вагомі результати.

Молодіжна радає консультативно-дорадчим органом при виконавчому комітеті Дніпродзержинської міської ради, утвореним з метою залучення молоді до розв’язання та реалізації молодіжної політики в місті, сприяння демократизації суспільства, розвитку молодіжного руху, зокрема учнівського та студентського самоврядування.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте