Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
09:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В 2011 году планируются затраты на инновацию деятельности промышленных предприятий

В 2011 году планируются затраты на инновацию деятельности промышленных предприятий
Згідно з Програмою соціально-економічного та культурного розвитку Дніпродзержинська, у 2011 році витрати на інноваційну діяльність промислових підприємств міста прогнозуються на рівні 107,1 млн.грн. Про це повідомили у головному управлінні економіки міської ради.

Витрати планується спрямувати на впровадження інноваційних заходів, що надасть можливість знизити енерговитрати, наростити виробничі потужності, досягти економії сировини, здійснити реконструкцію та модернізацію виробництва.

Підприємствами міста у 2011 році планується запровадити щонайменше 68 нових видів промислової продукції, реалізувати інноваційної продукції на загальну суму 138,7 млн.грн.

Підвищення прогнозованого обсягу реалізованої інноваційної продукції у 2011 році обумовлено вірогідним покращенням зовнішньоекономічної кон’юнктури та відновленням механізмів кредитування суб’єктів господарювання.

Програма соціального-економічного та культурного розвитку міста розроблена відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 №621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету», пріоритетних напрямів Програми Президента України В.Ф.Януковича «Україна – для людей», ключових завдань Програми економічних реформ на 2010–2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», загальнодержавних та регіональних програм.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Град  (22.01.11 12:36): Всё это хорошо. Только 107,1 млн.грн. это капля в море! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте