Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
12:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 23 декабря

 Криминальная хроника на 23 декабря
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

22 грудня п. р. до співробітників Томаківського райвідділу міліції від громадян надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків садового товариства на підлозі кухонної кімнати з відкритою черепно-мозковою травмою виявлено труп непрацюючого, раніше судимого, 35-річного чоловіка. За скоєння злочину, співробітниками міліції був затриманий раніше судимий, 23-річний охоронець даного товариства. Як з’ясувалося, 21 грудня за місцем тимчасового мешкання зловмисника, чоловіки вживали спиртні напої. Раптом на ґрунті неприязних відносин, зловмисник дерев’яною битою наніс декілька ударів по голові потерпілого, спричинивши йому смертельні ушкодження. В ході проведення слідчих дій було встановлено, що зловмисник діяв умисно, за попередньою змовою з раніше судимим, 29-річним охоронцем того ж самого садового товариства. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за п.12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб»).

22 грудня п. р. співробітниками карного розшуку Новомосковського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів у непрацюючого, раніше судимого, 46-річного місцевого мешканця було вилучено 145 патронів калібру 5,45 мм, до автомату «Калашнікова». Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

21 грудня п. р. до співробітників Марганецького міськвідділу міліції звернулася непрацююча 47-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що в її квартирі по вул. Радянській знаходиться труп її непрацюючого, 56-річного співмешканця. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку була затримана непрацююча, 31-річна місцева мешканка. Як з’ясувалося, 19 грудня п. р. близько 20.00 зловмисниця знаходилася в гостях у заявниці та її співмешканця, а також їх знайомого та вживали спиртні напої. Потім, потерпілий почав домагатися сексуальних стосунків від затриманої, внаслідок чого почалася сварка в ході якої зловмисниця штовхнула чоловіка і він впав на підлогу. В цей час жінка взяла зі стола кухонний ніж і спричинила потерпілому чисельні колото-різані поранення шиї, а потім стільцем нанесла йому два удари по голові. Знаряддя злочину - кухонний ніж, та фрагмент зламаного стільця вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

22 грудня п. р. до співробітників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся непрацюючий 39-річний мешканець Нікопольського району. Заявник повідомив про те, що того ж дня, близько 00.01 біля одного із будинків по пр. Кірова невідомий чоловік побивши його руками по обличчю заволодів мобільним телефоном, грошима у сумі 50 грн та кредитною карткою. Загальна сума завданого збитку склала 1 тис. грн.. За скоєння злочину, «по гарячих слідах» був затриманий непрацюючий, 34-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте