Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
20:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 6 декабря

 Криминальная хроника на 6 декабря
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

4 грудня п. р. до співробітників Тернівського міського відділу міліції від 62-річної місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що в ніч з 2 на 3 грудня безвісно зникла її непрацююча, 26-річна прийомна донька. Співробітниками карного розшуку Тернівського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів був затриманий раніше судимий, 30-річний чоловік зниклої – робітник місцевої шахти. Як було встановлено, близько 02.30, 3 грудня зловмисник знаходився за місцем мешкання в стані алкогольного сп’яніння. Раптом, на ґрунті ревнощів між ним та дружиною виникла сварка, внаслідок якої чоловік кухонним ножем завдав постраждалій два колото-різаних поранення шиї, внаслідок яких жінка померла. Після чого, раніше судимий загорнув труп у ковдру та на автомобілі вивіз та закопав тіло у полі, яке знаходилося на відстані 9 км. від м. Тернівка. Знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

2 грудня п. р. до співробітників Царичанського райвідділу міліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що того ж дня о 13.30 в одному з будинків, в с. Прядівка виявлений труп чоловіка. При виїзді на місце події співробітниками міліції було встановлено, що постраждалим є непрацюючий, 61-річний мешканець м. Дніпропетровська. Згідно попередньої довідки судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок перелому 6-ти ребер та розриву нирки. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Царичанського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 24-річний господар оселі. Як було встановлено, 1 грудня о 20.00 між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої зловмисник шматком цегли та ногами завдав постраждалому в область тулубу смертельні тілесні ушкодження. Знаряддя злочину - вилучено. За даним фактом, слідчим відділом Царичанського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

4 грудня п. р. до співробітників Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від непрацюючого, 56-річного місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що того ж дня о 10.05 він, з необережності, спричинив смертельне вогнепальне поранення голови 51-річному мешканцю м. Дніпропетровська. При виїзді на місце події співробітниками слідчо-оперативної групи Самарського райвідділу міліції було встановлено, що 4 грудня о 05.00 чоловік разом із двома своїми друзями на моторному човні випливли на дозволене у законному порядку полювання в плавнях р. Самара, навпроти с. Олександрівка, Дніпропетровського району. Раптом, чоловік побачив дику качку, та з двостовольною мисливської рушниці здійснив постріл в її бік. В цей час потерпілий різко підвівся на ноги та опинився на лінії пострілу, внаслідок чого отримав смертельне вогнепальне поранення голови. Після чого громадяни на човні доставили труп потерпілого до берега та повідомили про трагічний випадок співробіникам міліції. Наразі, за даним фактом слідчим віддділом Самарського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України («Вбивство через необережність»). Зловмиснику загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той же строк.

25 листопада п. р. о 14.10 співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління біля одного з будинків по вул. Образцова у непрацюючого, 42-річного місцевого мешканця був вилучений медичний шприц з рідиною темного кольору, об’ємом 2 мл. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена рідина визнана наркотичною речовиною «Псевдоефедрин», сухою вагою 0,194 гр.. За даним фактом, слідчим відділом Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

4 грудня п. р. до співробітників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 72-річна продавець крамниці будівельних матеріалів. Заявниця повідомила про те, що того ж дня о 15.00 у вищевказаній крамниці, невідомий чоловік, вдаривши її скляною пляшкою по голові, намагався задушити мотузкою. Після чого заволодів мобільним телефоном та грошима у сумі 87 грн. Сума заподіяного збитку склала 392 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Тернівського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 41-річний чоловік без визначего місця мешкання. Викрадене та знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України («Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

5 грудня п. р. о 22.40 до співробітників Жовтневого райвідділу міліції від вахтера гуртожитку одного з ВУЗів м. Дніпропетровська надійшло повідомлення про крадіжку особистих речей студентів. При виїзді на місце події співробітникам міліції вдалося встановити, що 5 грудня о 21.40 до заявниці звернулися мешканці гуртожитку – 20-ти та 23-х річні студенти вищевказаного ВУЗу, які є громадянами Китайської Народної Республіки. Молодики повідомила про те, що з їх кімнат зникло власне майно, в одного: гроші у сумі 100 доларів США, 400 грн, паспорт громадянина Китаю, у іншого:1 тис. 500 доларів, 750 грн., 700 юань КНР, а також дві пластикові карти банку КНР. При прийнятті оперативно-розшукових заходів співробітниками Жовтневого райвідділу міліції за скоєня злочину був затриманий непрацюючий, 20-річний громадянин України, зареєстрований у Вінницькій області. Як було встановлено, 4 грудня близько 17.00, зловминсник прийшов в гості до постраждалих та, скориставшись їх тимчасовою відсутністю, здійснив крадіжку особистих речей студентів. Частина викраденого – паспорт, дві пластикові карти банку Китаю, а також гроші у сумі 700 юань – вилучені. За скоєння злочину, співробітниками слідчого відділу Жовтневого райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

4 грудня п. р. до співробітників чергової частини Дніпродзержинського міського управління від диспетчера лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що до них з однієї із квартир по вул. 40 років Перемоги з ножовим пораненням черевної порожнини доставлений труп чоловіка, який знаходився у сидячому положенні на стільці в кухні. Постраждалим виявився раніше судимий, 56-річний господар оселі. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Дніпродзержинського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів була затримана 46-річна співмешканка вбитого. Як було встановлено, 4 грудня близько 16.00 зловмисниця знаходилася в стані алкогольного сп’яніння за місцем мешкання постраждалого. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої співмешканка кухонним ножем завдала постраждалому смертельні тілесні поранення. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Дніпродзержинського міського управління порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


надзор  (07.12.10 21:21): Приглядитесь к майору Бескровному. У него СЛИШКОМ оттопыриваются карманы. Если службе ВБ не удастся его усовестить, то ... будем дальше наблюдать как он "разводит" участников ДТП как примитивных лохов. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте