Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
18:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 1 декабря

 Криминальная хроника на 1 декабря
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

30 листопада п. р. о 19.40 співробітниками управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС в Дніпропетровській області був зібраний матеріал відносно колишнього голови однієї із селищних рад Новомосковського району. Як було встановлено, 27 червня 2006 року, зловмисник, зловживаючи службовим становищем, уклав з одним із приватних підприємців договір про оренду земельної ділянки, площею 0,1 га, яка розташована в лісовому масиві та належить одному з державних підприємств, для облаштування літнього майданчику відпочинку. Своїми злочинними діями, державний службовець завдав збитку державі у сумі 40 тис. 466 грн. За даним фактом, слідчим відділом управління боротьби з організованою злочинністю порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 364 Кримінального кодексу України («Зловживання владою або службовими становищем, тобто умисне, з корисливих мотивів або в інших особистих інтересах або в інтересах третіх осіб, використання посадовою особою влади або службового положення всупереч інтересам служби, якщо воно спричинило істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним або громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб»). Зловмиснику загрожують виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавлення права займати відповідні посади або займатися відповідною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

25 листопада п. р. близько 18.00 до співробітників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що у відділення політравми з відкритою черепно-мозковою травмою, забиттям головного мозку, переломом основи черепу, ребер, а також розривом легені госпіталізований чоловік, який від отриманих травм помер у лікарні. Співробітникам міліції вдалося встановити, що постраждалим є 72-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину, співробітниками Довгинцівського райвідділу міліції був затриманий 50-річний, раніше судимий син вбитого, який мешкав спільно з батьком. Як було встановлено. 25 листопада близько 14.00 за місцем мешкання між сином та батьком виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками та ногами завдав постраждалому вищевказані тілесні ушкодження. За даним фактом, слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


САНЯ  (02.12.10 06:42): НОВОСТИ-ОТСТОЙ ПОЛНЫЙ!В городе полно криминала,а вы пишете о какой-то хрени недельной давности! Ответить | С цитатой
Ясновидящий  (01.12.10 23:57): 1 га это очень много, преступление века. Может там было всё по закону. Ну, просто раскрыли серийного маньяка. Хотелось бы услышать о следствии по (такому скромному делу, мелочёвка, так) делу об *мерти прокурора *бласти Ш**Ы. Или о других громких делах. Ответить | С цитатой
Робби  (01.12.10 18:01): Это Орловщанский бывший? Хто знает? Ответить | С цитатой
Андрей_Бал  (01.12.10 17:55): тю ... та кул .. 10 соток - нормальная грядочка под укропчик и морковку ...

кто б мне нарешал 10 соток
Ответить | С цитатой
хех  (01.12.10 15:12): да уж, преступление века, 10 соток стыряли... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте