Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
19:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 26 ноября

 Криминальная хроника на 26 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

25 листопада п. р. до співробітників Криничанського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до місцевої лікарні з проникаючим ножовим пораненням черева була доставлена непрацююча 37-річна мешканка с. Новопушкарівка. Виїздом на місце пригоди було встановлено, що того ж дня близько 18.30 за місцем спільного мешкання 62-річний батько потерпілої на ґрунті неприязних відносин, пов’язаних з постійним зловживанням донькою спиртних напоїв, під час раптово виниклої сварки кухонним ножем спричинив їй вищевказане тілесне ушкодження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

25 листопада п. р. співробітниками карного розшуку Дніпропетровського міського управління міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Каспійській у 56-річного місцевого мешканця було вилучено пістолет «Zoraki MOB 914-S» з 14-ти зарядним магазином спорядженим патронами калібру 9 мм. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Pravdorub  (27.11.10 13:55): Почитаешь и жить легче становится, безопаснее, спасибо родной милиции за это))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте