Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
20:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 22 ноября

 Криминальная хроника на 22 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

19 листопада п. р. до співробітників Зеленодольського міськвідділу міліції звернувся 16-річний учень одного із ліцеїв. Заявник повідомив про те, що 18 листопада біля одного із будинків о вул. Енергетичній малознайомий на ім’я «Євген» під словесною погрозою застосування фізичного насилля заволодів його мобільним телефоном. Сума завданого збитку склала 900 грн. За скоєння злочину, співробітниками міліції був затриманий непрацюючий, 18-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст.186 Кримінального кодексу України («Грабіж»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

19 листопада п. р. до співробітників Павлоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що непрацюючий, раніше судимий, 26-річний місцевий мешканець зберігає вибухівку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку було вилучено саморобний вибуховий пристрій (предмет циліндричної форми діаметром 850 мм, та довжиною 200 мм, з двома бікфордовими шнурами довжиною 20 мм кожний). Зловмисник зберігав даний пристрій для рибалки. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

10 листопада п. р. співробітниками Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління було задокументовано факт продажу непрацюючим, раніше судимим, 31-річним громадянином наркотичної речовини об’ємом 2 мл. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене містить психотропну наркотичну речовину «Первітин», сухою вагою 0,14 гр. За даним фактом, слідчим відділом, порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

11 листопада п. р. співробітниками Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по пр. ім. газети «Правда» у непрацюючого, 36-річного місцевого мешканця було вилучено паперовий пакунок з порошкоподібною речовиною білого кольору. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене є особливо небезпечною психотропною речовиною «Метамфетамін», сухою вагою 0,191 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

18 листопада п. р. співробітниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Береговій у непрацюючого, раніше судимого, 35-річного місцевого мешканця було вилучено саморобний пристрій зовні схожий на «Самопал». Згідно довідки НДЕКЦ вилучений пристрій визнано саморобною гладкоствольною вогнепальною зброєю по типу дульнозарядних пістолетів з фітільним запаленням. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

11 листопада п. р. співробітниками Нікопольського міського відділу міліції при проведенні оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул.. Краснодонській у непрацюючого, 18-річного місцевого мешканця було вилучено порошкоподібна речовина, вагою близько 0,5 гр. Згідно висновку НДЕКЦ вилучена речовина є психотропною речовиною «Метамфетамін», сухою вагою 0,511 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

21 листопада п. р. близько 00.50 співробітниками ДАІ в с. Мишурин, Верхньодніпровського району в ході огляду автомобіля 36-річного мешканця Кіровоградської області в жіночій сумочці непрацюючої, 22-річної пасажирки було вилучено гранату «РГД-53» із запалом та 500 гр. наркотичної речовини «Марихуана». За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Також, вирішується питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Alexx  (23.11.10 09:57): Оригинально, переводим габариты взрывного предмета в сантиметры.. В диаметре 850мм - 85см, в длину, если конечно, это при метровом диаметре можно назвать длиной, а не высотой 200мм - 20см, и при этом всем шнуры по 20мм - 2см. Что имеем? Однозначно владелец шахид!))) С такой миной и с такими короткими шнурочками!))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте