Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
12:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Мастера «Дзержинки» получили золотые и бронзовые медали на Чемпионаты Европы

Мастера «Дзержинки» получили золотые и бронзовые медали на Чемпионаты Европы
Майстри академічного веслування Дніпродзержинського спортивного центру «Дзержинка» здобули золоті та бронзові медалі у фінальних заїздах четвірок парних (олімпійський вид програми) серед жінок та чоловіків на Чемпіонаты Європи.

Про це повідомило ІА «Придніпров’я» з посиланням на заслуженого тренера України, головного тренера жіночої збірної України з академічного веслування Володимира Морозова.

У змаганнях Чемпіонату Європи, що проходив у Португалії, брали участь найсильніші майстри з 38 європейських країн.

За чотирма видами програми змагань дніпродзержинські спортсмени здобули перемогу.

Щойно визначено склад збірної для участі у Чемпіонаті світу з академічного веслування, у складі всіх трьох екіпажів — 5 вихованців спортивного центру «Дзержинка»: Тетяна Колесникова, Яна Дементьєва, Анастасія Коженкова, Володимир Павловський, Іван Довгодько.

За словами Володимира Морозова, готуватися до Чемпіонату світу, що за місяць проходитиме у Новій Зеландії, спортсмени будуть вдома, в Україні — на зарубіжні збори немає коштів.

Спортивний центр „Дзержинка” заснований ВАТ „Дніпровський металургійний комбінат імені Дзержинського” у 1963 році. Секція академічного веслування клубу „Дзержинка” — одна з найсильніших в Україні, екіпаж жіночої четвірки Олени Морозової став чемпіоном Кубка світу 2004 року, з 2005 року майстри клубу посідають місця у першій п’ятірці на чемпіонатах світу з академічного веслування.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте