Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
12:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 27 сентября

 Криминальная хроника на 27 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

26 вересня п. р. співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів на території однієї із місцевих автобаз був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 49-річний мешканець м. Кривого Рогу. У громадянина була вилучена наркотична речовина «Макова соломка», вагою 6 кг. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

26 вересня п. р. о 17.40 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Довгинцівського райвідділу міліції спільно із співробітниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Криворізького міського управління міліції в ході проведення профілактичних заходів в лісосмузі, яка розташована між центральним кладовищем та мкр. Східний, в м. Кривий Ріг був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 49-річний місцевий мешканець. У зловмисника була вилучена наркотична речовина «Макова соломка», вагою 8 кг. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

24 вересня п. р. о 08.45 співробітниками карного розшуку Дніпродзержинського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Інтернаціоналістів у непрацюючого, 25-річного господаря оселі була вилучена наркотична речовина «Маріхуана», вагою 1,1 кг. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Дніпродзержинського міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за. ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

25 вересня п. р. о 04.55 до співробітників Верхньодніпровського райвідділу міліції звернулася 26-річна мешканка с. Новомиколаївка. Заявниця повідомила про те, що в одному із місцевих будинків знаходяться два трупи, непрацюючих місцевих мешканців – 50-річного господаря оселі та його 45-річної знайомої. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Верхньодніпровського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 20-річний мешканець с. Новомиколаївка. Як було встановлено, в ніч з 24 на 25 вересня зловмисник прийшов в гості до господаря оселі, де знаходилася його знайома, та разом з ними почав вживати спиртні напої. Після того як постраждалі заснули, чолов’яга, безпідставно задушив їх руками. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Верхньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство двох або більше осіб»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


круть  (27.09.10 18:05): интересно.. комменты почищают?
только вспомнили, что за рулем был не "простой смертный" и админы его в печку.. хм!
Ответить | С цитатой
Борис  (27.09.10 14:43): А почему не вспомнили о том *** который сбил в субботу возле клуба "Сфера" и "Малина" 3-х человек (совсем молодые)? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте