Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 23 сентября

 Криминальная хроника на 23 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

22 вересня п. р. о 18.40 співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Новомосковського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Кірова, в с. Керносівка, Новомосковського району у непрацюючого, 49-річного господаря оселі було вилучено 262 патрони калібру 7,62 мм. до автомату «Калашнікова». Наразі, вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для дослідження. За даним фактом, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

17 вересня о 21.15 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Калиновій у непрацюючого, раніше судимого, 41-річного господаря оселі була вилучена наркотична речовина, об’ємом 2 мл. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена речовина містить психотропну наркотичну речовину «Первітин», суха вага якої складає 0, 132 гр. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ne chance  (24.09.10 09:37): шо творится? ментовский ролик, снят прямо в кабинете ментами на деньги фирмы Адобе Ответить | С цитатой
цыву  (23.09.10 13:27): Зачем Вы их ловите и задерживаете??? Ненадо! - так только жизнь продлеваете и даете шанс еще вовлечь... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте