Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
07:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 22 сентября

 Криминальная хроника на 22 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

21 вересня п. р. близько 19.00 до співробітників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 33-річна завідуюча однієї із аптек м. Дніпропетровська. Заявниця повідомила про те, що невідомий чоловік, шляхом вільного доступу, зайшов до приміщення закладу, та погрожуючи пістолетом, намагався заволодіти інсуліновими шприцом. За скоєння злочину, по «гарячих слідах» співробітниками патрульної служби був затриманий непрацюючий, 31-річний місцевий мешканець. Знаряддя злочину – пневматичний пістолет МР 654, калібру 4,5 мм. у зловмисника вилучений. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Ленінського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України («Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

21 вересня п. р. близько 19.00 співробітниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Дніпропетровського міського управління міліції біля одного із будинків по вул. Калиновій у 39-річного місцевого мешканця була вилучена наркотична речовина «Маріхуана», вагою 1,5 кг. Наразі, речовина направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом Дніпропетровського міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

19 вересня п. р. о 00.30 до співробітників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління з приймального відділення однієї із міських лікарень швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що з перехрестя вулиць Блюхера та Димитрова з закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом основи черепа, а також чисельними гематомами доставлений чоловік. Постраждалим виявився непрацюючий, 34-річний мешканець м. Кривого Рогу, який не приходячи до свідомості від отриманих травм помер. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Довгинцівського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 20-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 18 вересня о 23.40 постраждалий разом зі своїм знайомим, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, підійшли до зупинки громадського транспорту, що розташована по вул. Димитрова та почали висловлюватися нецензурною лайкою в бік раніше засудженого. Раптом, між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками та ногами завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. За даним фактом, слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»). За скоєння злочину зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте