Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
07:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 16 сентября

 Криминальная хроника на 16 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

15 вересня п. р. співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Костенка у непрацюючого, 36-річного місцевого мешканця була вилучена наркотична речовина «Маріхуана», вагою 3 кг. Як пояснив затриманий, вилучену речовину він привіз з Кіровоградської області з метою подальшого збуту.

Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 307 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


лол  (16.09.10 12:10): да чтож пресцентр МВД такие безгамотные?? марихуана НЕ НАРКОТИЧНА РЕЧОВИНА! а КОНОПЛЯ - рослина яка містить наркотичну речовину, блин хоть бы сами в списки заглядывали и вообще ознакомились бы с понятием речовина(вещество). Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте