Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
07:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 15 сентября

Криминальная хроника на 15 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

14 вересня п. р. працівниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС в Дніпропетровській області в ході реалізації оперативної інформації затримана непрацююча 37-річна мешканка м. Нікополь. Зловмисниця з 1994 по 2010 роки скоїла вбивство своїх чотирьох новонароджених дітей.

Як було встановлено, жінка у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем одразу після пологів за місцем мешкання шляхом удушення позбавляла життя своїх новонароджених немовлят. Трупи дітей вона ховала на балконі своєї квартири. Під час проведення огляду місця події співробітниками міліції на балконі у двох металевих відрах були виявлені чотири поліетиленові пакети з муміфікованими залишками тіл новонароджених, стать яких встановити неможливо внаслідок сильних гнилісних змін. Наразі виявлені трупи дітей направлені в патологоанатомічне відділення моргу, що в м. Нікополь, для встановлення причини смерті.

За даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 117 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини»). Зловмисниці загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте