Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 06 июля 2024
16:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 9 сентября

Криминальная хроника на 9 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

8 вересня п. р. близько 18.00 до співробітників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції звернувся 27-річний, непрацюючий місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 1 серпня з 10.00 до 20.00 години невідома особа, шляхом розбиття віконного скла, з будинку громадянина викрала монітор та системний блок. Сума заподіяного збитку склала 3999 грн. Співробітниками карного розшуку Амур- Нижньодніпровського райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів був затриманий 43-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). За вчинення даного злочину зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

31 травня п. р. до співробітників Нікопольського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа з офісу одного із товариств заволоділа грошима у сумі 8 тис. грн., 1400 тис. доларів США, 700 євро, а також двома ноутбуками. За скоєння злочину був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 31-річний місцевий мешканець, а також встановлений раніше судимий, 34-річний чоловік, який 18 серпня раптово помер за місцем мешкання. За даним фактом, слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 186 («Грабіж, поєднаний з проникненням в житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

31 серпня п. р. близько 15.00 співробітниками ДАІ біля одного із будинків в м. Марганець був зупинений скутер «Хонда 150» під керуванням непрацюючого, 29-річного мешканця м. Нікополь. У громадянина був вилучений незареєстрований 8-ми зарядний пістолет травматичної дії «ATMASA-STARTER», калібру 9 мм. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена зброя визнана короткоствольною вогнепальною зброєю, придатною для здійснення пострілів. За даним фактом, слідчим відділом Марганецького міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), без передбаченого законом дозволу. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Також затриманому було обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я  (09.09.10 18:29): Почему-то в сводках - всё раскрыто, преступники наказаны, информируют о делах, когда муж убил жену, бомж свою бомжиху, ведь это легко, и тупой раскроет, а на самом деле - сколько не наказано? Ответить | С цитатой
$  (09.09.10 18:04): "1400 тис. доларів" неплохо так, почти 2 ляма чтоли?
и эта одна из множества ошибок в этой сводке..
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (44)

•  Невдалий маневр через знеструмлення мережі: у Дніпрі зіткнулися трамваї №12 та №16 (10)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (9)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (7)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (6)

•  Історія Дніпра: Де було відкрито перший критий басейн нашого міста (6)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (6)

•  У Дніпрі виявили ще один старовинний паровоз! (5)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (4)

•  На Дніпропетровщині до 15 років за ґратами засуджено правоохоронця, який «зливав» представнику фсб рф паролі для проходження блокпостів (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте