Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
09:58

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Всеукраинский конкурс «Инновационный прорыв 2010»

Всеукраинский конкурс «Инновационный прорыв 2010»
Компанія Global Management Challenge під егідою Олександра Кардакова та за підтримки Міністерства освіти та науки України і Державного комітету України з питань науки, інновацій та інформатизації оголошує про старт Всеукраїнського Конкурсу «Інноваційний прорив - 2010».

«Інноваційний прорив» - це перший масштабний проект, націлений на розвиток технологічного бізнесу в Україні, кінцевою метою якого є залучення фінансування для низки відібраних в процесі Конкурсу ідей та проектів українських розробників, вчених та підприємців.

Завданням Конкурсу є знаходження взаємних інтересів між авторами ідей та інвесторами для успішного впровадження нових продуктів або послуг.

В рамка Конкурсу планується проведення промотуру містами України: прес-конференція, присвячена старту проекту, та круглі столи у найголовніших центрах науки та промисловості, містах: Львів, Херсон, Київ, Дніпропетровськ та Харків.

Конкурс відбуватиметься в три етапи:

1. З 6 вересня по 31 жовтня 2010 року – термін подачі заявки для усіх бажаючих взяти участь у Конкурсі.
2. Навчальна прогарама для півфіналістів «Основи високотехнологічного бізнесу», за результатами якої учасники складають Executive Summary (розгорнуте резюме проекту, в форматі презентації для інвестора).
3. «Road Show» (захист проектів) що відбудеться 14 грудня 2010 року. Фінал – урочиста Церемонія Нагородження фіналістів Конкурсу. Зустріч з Івесторами.

Організатор: комапанія Global Managment Challenge.

Учасники:

1) Автори ідей – інженери, технологи, вчені;

2) Підприємці – представники масштабного високотехнологічного бізнесу, що мають інтерес та ресурси для реалізації інноваційних проектів.

3) Інвестори – бізнес янголи, приватні інвестори, інвестиційні компанії та венчурні фонди.

Детальна інформація - www.ukrinnovation.com

Контактна особа:
Катерина Селедець –
Координатор проекту «Інноваційний прорив – 2010»
т.: (097) 797 43 27
E-mail: [email protected]

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте