Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
10:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Стартует новый осенний сезон Всеукраинского чемпионата по стратегическому менеджменту GMC Junior - 2010

Стартует новый осенний сезон Всеукраинского чемпионата по стратегическому менеджменту GMC Junior - 2010
GMC Junior проведе ряд презентацій в найбільших університетах по всій Україні.

З 1 вересня 2010 року стартує новий осінній сезон змагань зі стратегічного менеджменту GMC Junior. Це Всеукраїнські змагання, які проходитимуть з 1 вересня по 28 січня за підтримки Міністерства освіти і науки України. В них зможуть взяти участь студенти 3-5 курсів незалежно від спеціальності. Планується залучити близько 10000 студентів!

6 вересня 2010 року розпочинається реєстрація змагань на офіційной сайті: gmc.in.ua, а з 7 вересня стартують промо-тури по всій Україні: Львів, Донецьк, Київ, Рівне, Харків, Одеса, Вінниця, Тернопіль, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Луганськ, Чернігів, Полтава та інші. Загалом планується охопити близько 25 міст і провести 75 презентацій в найбільших університетах країни.

GMC Junior – це змагання між командами самих активних та ініціативних студентів України. Це унікальна бізнес-симуляція. Вона дозволяє учасникам поринути у світ реальної конкурентної боротьби компаній. Це міст, який об’єднує найкращих студентів і провідний бізнес України. Це крок на шляху до генерації кращих молодих кадрів держави.

В основі бізнес-гри лежить фінансова модель діяльності виробничої компанії з обертом більш, ніж 200 млн. євро. Команда складається з 3-5 чоловік, які є Радою Директорів віртуальної компанії: директор з маркетингу, директор з персоналу, директор зі збуту, директор з управління персоналом, фінансовий директор. Задача команди - вивчивши історію розвитку компанії за попередні періоди, розробити і впровадити стратегію її ефективного розвитку. Протягом 5 віртуальних кварталів (3 дні в режимі реального часу) команди приймають десятки управлінських рішень, конкуруючи між собою. Переможцем є команда, якій протягом змагання вдається отримати найбільшу вартість акцій на фондовому ринку.

Всього планується 2048 команд і тільки 8 потраплять до фіналу.

Переваги для студентів:

1. Можливість отримати унікальний досвід в управлінні великої компанії;
2. Відчути реальну конкурентну боротьбі в бізнесі;
3. Познайомитися з ТОП-менеджерами України;
4. Можливість випробувати свої знання на практиці та отримати новий досвід;
5. Зрозуміти свої сильні та слабкі сторони;
6. Отримати перспективну роботу.

В 2010 українська команда з м.Львів «S.T.O.R.M» виграла чемпіонат світу зі стратегічного менеджменту GMC International 2009/2010, який пройшов в м. Ханти-Мансійськ (Росія) 17-19 травня 2010р. 32 країни світу приймали участь в змаганнях, разом це близько 30000 учасників.

Крім цього молоді спеціалісти отримають підтримку від ряду наших партнерів: «Бізнес», “Ernst & Young”, InBeV, Microsoft, OLYMPUS, Profiles International, МЕТА, Перший Діловий, Ukrainian Business Portal та інші.

Також будуть розігруватись: 8 стажувань у компанію InBev, ноутбуки від Microsoft та фотокамери і диктофони від OLYMPUS.

Запрошуємо до GMC Junior!!!

Додаткова інформація на офіційному сайті змагань gmc.in.ua.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте