Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
11:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Большой бокс в «Метеоре»

2:12 / 9.32 Mb
Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO Макс Бурсак вийде на ринг проти американського боксера у суперсередній вазі Брайана Вери.

“Сезон полювання” у великому боксі офіціально відкрито. Вже 4 вересня у приміщенні палацу спорту “Метеор” відбудеться двобій за участі інтерконтинентального чемпіона за версією WBO Макса Бурсака проти американського боксера у суперсередній вазі Брайана Вери.

Третю позицію у світовому рейтингу WBO наразі займає перспективний середньоваговик від компанії “K2 Promotions” Макс Бурсак. На професійному ринзі Бурсак дебютував не так давно – лише у 2004-му, та вже встиг здобути купу прихильників, які за динамічність і постійний розвиток спортсмена нарікли його прізвиськом Tiger.

Перелік поєдинків і перемог українського тигра зайвий раз підтверджує: потрапити до клубу братів Кличко k2 promotions — справа не з легких. Довіру своїх хрещених батьків у боксі спортсмен планує виправдати вже у найближчому майбутньому, а саме четвертого вересня у Дніпропетровську у двобої із Брайаном Верою. Макс заявляє: його мета – стати чемпіоном світу.

Нагадаємо, що за плечима боксера двобої з небезпечними суперниками, на кшталт Сипоса, Хомицького, Хуцишвілі та Шульце. А отже, шанси відстояти титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO в українця великі.

Та у К2 промоушнс впевнені: більше, ніж 7-9 раундів, бій не триватиме.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергей  (01.09.10 12:24): Украшением боксерского вечера будет участие в нем днепропетровских красавиц из Show Models во главе с Екатериной Переверзевой. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте