Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
13:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 11 августа

Криминальная сводка на 11 августа
10 серпня п. р. близько 18.00 до Дніпропетровського міського управління від чергового МНС надійшло повідомлення про те, що того ж дня о 17.52 відбулося загорання торгівельного павільйону, загальною площею 1200 кв. м., який знаходиться в одноповерховій каркасній будівлі, що розташована в Бабушкінському районі, м. Дніпропетровська в районі вул.. Московська. Внаслідок загорання виникла пожежа, яка в подальшому розповсюдилася на сусідні приміщення. В результаті чого, вогнем було пошкоджено 700 кв. м., а саме 10 торгівельних павільйонів. О 19.26 пожежа була ліквідована. На гасіння залучалося 10 одиниць пожежної техніки. Постраждалих немає. Порушень громадського порядку не відбулося. Попередня причина горіння – загорання банкомату. Збиток встановлюється.

10 серпня п. р. о 14.45 співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління під час проведення профілактичних заходів біля одного із будинків по вул.. Чігоріна у непрацюючого, 21-річного місцевого мешканця був вилучений обріз п’ятизарядної гвинтівки «MOD», калібру 7,92 мм. часів Великої Вітчизняної війни. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача або збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Також вирішується питання про обрання затриманому відповідного запобіжного заходу.

10 серпня п. р. близько 13.00 в одному із будинків в с. Малозахарине в Солонянському районі з садною голови був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити, що постраждалим є 53-річний мешканець с. Тритузне. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Солонянського райвідділу міліції був затриманий 38-річний господар будинку. Як було встановлено, того ж дня близько 12.00 за місцем мешкання господаря чоловіки вживали спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник металевим ортопедичним костилем завдав жертві смертельну травму. Знаряддя злочину вилучено. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Солонянського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

10 серпня п. р. о 16.50 до співробітників Магдалинівського райвідділу міліції по телефону від громадян надійшло повідомлення про те, що на полі поблизу с. Новопролетарське відбувається горіння стерні. При виїзді на місце події співробітниками міліції було встановлено, що вищевказане поле, площею 7 га, належить непрацюючому, 52-річному місцевому мешканцю. Господар поля, навмисно, порушуючи вимоги пожежної безпеки, з метою подальшої обробки землі, за допомогою сірників здійснив підпал залишків стерні. Внаслідок пожежі вигоріла стерня загальною площею 3,35 га. Пожежа ліквідована. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 245 Кримінального кодексу України («Знищення або пошкодження лісових масивів, зелених насаджень навколо населених пунктів, вздовж залізниць, а також стерні, сухих дикоростучих трав, рослинності або її залишків на землях сільськогосподарського призначення вогнем або іншим загальнонебезпечним способом»). Зловмиснику загрожує штраф від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті