Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
06:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 16 июля

Криминальная хроника на 16 июля
15 липня п. р. близько 21.00 до співробітників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 52-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що 4 липня п. р. о 20.30 її знайомий - непрацюючий, 33-річний громадянин, шляхом ривка заволодів сумочкою з мобільним телефоном, сонцезахисними окулярами та косметикою. Загальна сума збитку склала 2140 грн. Наразі, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України.(«Відкрите викрадення чужого майна (грабіж)»)

8 липня п. р. близько 18.00 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул.. Красночечелівській, у непрацюючого, 20-річного громадянина було вилучено наркотичну речовину «Маріхуана» вагою 5 гр. та речовину об'ємом 150 мл., яка згідно довідки Науково-дослідного експертно–криміналістичного центру визнана психотропною речовиною «Амфетамін», сухою вагою 12.68 гр. Наразі, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

15 липня п. р. до співробітників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернувся непрацюючий 37-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 14 липня близько 21.10 на перехресті вулиць Бєсєдова та Ватутіна двоє невідомих дівчат, штовхнувши руками, заволоділи каблучною із жовтого металу у його 16-річної доньки. Сума збитку склала 500 грн. За скоєння злочину співробітниками сектору кримінальної міліції у справах дітей були затримані дві, 17-ти та 15-ти річні учениці однієї із місцевих шкіл. Наразі, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2. ст..186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого»). Зловмисницям обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

15 липня п. р. близько 15.30 співробітниками Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із ринків у непрацюючого, 43-річного місцевого мешканця було вилучено 47 патронів калібру 5.6 мм , без маркування. Наразі слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


гость  (18.07.10 13:36): В нашей стране всё как обычно ) Ответить | С цитатой
Роман  (18.07.10 12:45): Протрезветь просто надо было, бухать меньше надо Ответить | С цитатой
D.mon  (16.07.10 13:20): Офигеть! Сумочку украли 4-го, а в милицию пришла 15-го... Долго же думала! :))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте