Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
08:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 15 июля

Криминальная хроника на 15 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

14 липня п. р. о 03.45 до співробітників Павлоградського міського відділу міліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до них з закритою черепно-мозковою травмою та забиттям обличчя звернувся 26-річний працівник однієї із шахт з проханням про надання медичної допомоги. При виїзді на місце події співробітникам карного розшуку Павлоградського міського відділу міліції вдалося встановити, що 13 липня о 23.30 в одному із під’їздів будинку по вул. Кравченка непрацюючий, раніше судимий, 28-річний місцевий мешканець рукою завдав жертві удари в обличчя та заволодів його ключами від квартири, а також грошима у сумі 1 тис. 300 грн. За даним фактом, слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого»).

14 липня п. р. близько 14.00 співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції П’ятихатського райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Кірова в м. П’ятихатки у непрацюючого, 53-річного господаря оселі було вилучено 329 патронів калібру 5,6 мм., граната «Ф-1» з запалом, 8 сигнальних патронів, 2 димові шашки, 2 багнети до гвинтівки «Мосіна», 1 багнет-ніж до гвинтівки іноземного виробництва та 4 саморобних ножа. Наразі,, вилучена зброя направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. За даним фактом, слідчим відділом П’ятихатського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

14 липня п. р. о 22.15 до співробітників Дніпропетровського райвідділу міліції звернулася непрацююча, 38-річна мешканка с. Сурсько – Литовське, Дніпропетровського району. Заявниця повідомила про те, що того ж дня, близько 02.00 в лісосмузі поблизу с. Сурсько–Клевцове, Дніпропетровського району 49-річний працівник одного із місцевих приватних підприємств спільно з непрацюючою 51-річною громадянкою на ґрунті боргових зобов’язань руками та ногами завдали удари постраждалій по обличчю та тулубу. Після чого, зловмисники посадили жінку до автомобіля «ВАЗ-2102», привезли до одного із будинків с. Сурсько–Клевцове та незаконно утримували в погребі, вимагаючи віддати борг у сумі 200 грн. Громадянка одразу погодилася написати розписку про наміри повернення боргу. Тож, зловмисники вирішили звільнити заручницю та відвезли її до приміщення медичної амбулаторії. Наразі, за даним фактом прокуратурою району вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України («Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте