Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
10:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 5 июля

Криминальная хроника на 5 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

4 липня п. р. о 16.20 до співробітників Нікопольського міського відділу міліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до них з проникаючим, колото-різаним пораненням черевної порожнини був госпіталізований чоловік. Постраждалим виявився непрацюючий, 45-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину, співробітниками Нікопольського міського відділу міліції була затримана непрацююча, 27-річна місцева мешканка. Як було встановлено, того ж дня, близько 16.00 в одному із під’їздів по вул. Шевченка між жінкою та чоловіком виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала жертві вищевказані поранення. Наразі, знаряддя злочину – кухонний ніж, вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння»).

3 липня п. р. о 13.40 біля одного із будинків в с. Старозаводське Нікопольського району співробітниками карного розшуку Нікопольського міського відділу міліції у непрацюючого, 19-річного мешканця м. Орджонікідзе був вилучений саморобний пристрій «Самопал», який був виготовлений із металевої трубки, діаметром 6 мм. та довжиною 140 мм., примотаної до дерев’яної рукоятки. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучений «Самопал» визнаний саморобною, гладкоствольною вогнепальною зброєю, дульнозарядного типу. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу»).

4 липня п. р. о 12.05 до співробітників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 36-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що в одному із інтернет-клубів Дніпропетровська невідомому громадянину нанесене ножове поранення. При виїзді на місце події співробітниками міліції було встановлено, що того ж дня, о 11.55 у вищевказаному закладі один із клієнтів, погрожуючи ножем касиру, намагався заволодіти виторгом. Це побачив непрацюючий, 34-річний відвідувач клубу та намагався припинити протиправні дії нападника. Між чоловіками почалася бійка, внаслідок якої зловмисник ножем завдав потерпілому колото-різане поранення грудної клітини, після чого заволодів його грошима у сумі 2 тис. грн. та зник з місця події. При здійсненні оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Красногвардійського райвідділу міліції за скоєння злочину був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 24-річний місцевий мешканець. Наразі, знаряддя злочину – складаний ніж та одяг потерпілого та зловмисника зі слідами бурого кольору вилучені. За даним фактом, слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте