Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
10:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

ДМКД заработал в полную мощь

ДМКД заработал в полную мощь
У ВАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського» (ДМКД, Дніпродзержинськ) після відновлення газопостачання в роботу включені всі виробничі переділи.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в інформаційній службі ДМКД. Як уже повідомлялося, з 14 червня ДМКД працював у без газовому режимі – тиск природного газу було знижено до 0,4 атм. (безпечний мінімум для попередження аварійних ситуацій у мережах підприємства та газопроводах прилеглих територій). Після тривалих переговорів керівництва ДМКД, корпорації ІСД з газопостачальними компаніями та урядовими структурами газопостачання підприємства відновлене.

На ДМКД розроблена та угоджена з газотранспортними організаціями схема підйому тиску у мережах, прийом газу пройшов у нормальному режимі.

Наразі в роботу включені прокатні цехи, доменні печі переведені на газову шихтовку, сталеплавильний переділ працює у робочому режимі.

Довідка: ВАТ «Дніпровський металургійний комбінат імені Дзержинського» входить до числа шести провідних металургійних комбінатів України за випуском металопродукції. Підприємство засноване у 1889 році, з 1997 р. — відкрите акціонерне товариство. 98,8% акцій підприємства належали Корпорації Індустріальний Союз Донбасу», у грудні 2009 року 50% плюс 2 акції ІСД передав групі інвесторів.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Дядя Ф.  (05.07.10 14:01): Брехня!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте