Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
10:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 30 июня

Криминальная хроника на 30 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

29.06.2010 о 15.10 до Дзержинського РВ міліції м. Кривого Рогу звернувся 56-річний місцевий мешканець, який повідомив, що о 15.00 біля одного з банкоматів по вул. Орджонікідзе невідомий ривком заволодів у нього грошима в сумі 800 гривень. За скоєння злочину затриманий непрацюючий 24-річний місцевий мешканець. Викрадені гроші вилучені. Слідчим відділом Дзержинського РВ порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 186 КК України («Грабіж»).

29.06.2010 о 22.30 до Тернівського РВ м. Кривого Рогу звернулася непрацююча 53-річна місцева мешканка, яка повідомила, що о 22 годині біля одного з будинків по вул. Косигіна невідомий ривком заволодів ланцюжком з жовтого металу та мобільним телефоном. Загальний збиток склав 2025 гривень. За скоєння злочину затриманий раніше судимий, непрацюючий 36-річний чоловік. Слідчим відділом Тернівського РВ порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 186 КК України («Грабіж»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте