Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
13:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 28 июня

Криминальная хроника на 28 июня
26 червня п. р. о 4.00 до співробітників Дніпропетровського райвідділу міліції звернулася непрацююча, 21-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що 25 червня близько 23.45 на зупинці громадського транспорту по вул. Комсомольській в м. Підгороднє троє невідомих чоловіків зґвалтували її. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку були затримані двоє мешканців Волинської області та непрацюючий місцевий мешканець. Наразі, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст.152 Кримінального кодексу України(«Зґвалтування, вчинене групою осіб»).

26 червня п. р. о 12.00, співробітниками карного розшуку Красногвардійського райвідділу міліції, в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул.. Новошкільній у непрацюючого, 38-річного місцевого мешканця було вилучено семизарядний револьвер, пристосований для стрільби патронами калібру 5,6 мм. Наразі, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

26 червня п. р. о 20.20 від диспетчера станції швидкої медичної допомоги до співробітників Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції, надійшло повідомлення про те, що біля одного із будинків по вул. Тинка з колото-різаним пораненням грудної клітини виявлено труп чоловіка. При виїзді на місце злочину було встановлено особу постраждалого, яким виявився 70-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку був затриманий 69-річний пенсіонер. Як з’ясувалося, близько 19.00 чоловіки вживали спиртні напої. Внаслідок раптово виниклої сварки, зловмисник кухонним ножем спричинив потерпілому смертельні поранення. Наразі, знаряддя злочину – кухонний ніж вилучено. Слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»).

27 червня п. р. о 14.00 до співробітників Новомосковського міського відділу міліції, звернувся непрацюючий, 49-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що біля одного із магазинів по вул.. Радянській двоє невідомих чоловіків побивши його руками по обличчю та тулубу заволоділи грошима у сумі 400 грн., та мобільним телефоном. Загальна сума завданого збитку склала 835 грн. За скоєння злочину, затриманий непрацюючий, 35-річний місцевий мешканець та встановлена особа 27-річного, раніше судимого другого учасника злочину. Наразі, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого»)

27 червня п. р. о 15.50 до співробітників Тернівського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулася 56-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що біля одного із будинків по вул.. 23-лютого, невідомий чоловік шляхом ривка зірвав з вуха сережку із жовтого металу, при цьому спричинивши рвану рану вуха. За скоєння злочину, співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 24-річний місцевий мешканець. Наразі, слідчим відділом порушена кримінальна справа за ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого»)

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте