Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
15:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 26 июня

Криминальная хроника на 26 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

25 червня близько 09.00 до працівників Жовтоводського міськвідділу міліції від громадян надійшло повідомлення про трупний запах у під’їзді одного з будинків по вулиці Івана Богуна. За вказаною адресою з відкритою черепно-мозковою травмою був виявлений труп 72-річної пенсіонерки. Труп жінки знаходився в гнилісному стані, давність трупу близько 7 діб. Працівниками карного розшуку Жовтоводського МВ міліції було встановлено, що непрацююча, раніше засуджена 41-річна жінка 16 червня знаходилася в гостях у загиблої та після розпиття спиртних напоїв, в ході виниклої сварки металевою трубою кілька разів вдарила по голові свою подругу. Після чого взяла з квартири її мобільний телефон та ключами замкнула вхідні двері у квартиру. Слідчим відділом порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»). Наразі зловмисниця затримана.

25 червня близько 18.00 до працівників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 18-річний вантажник одного з приватних підприємств міста та повідомив, що 19 червня близько 19.00 біля одного з будинків по вулиці Таганрогській двоє невідомих чоловіків побили по голові та забрал його мобільний телефон. Працівниками карного розшуку АНД РВ міліції затриманий непрацюючий 20-річний зловмисник. Слідчим відділом порушена кримінальна справа за ст. 186 ч. 2 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

25 червня близько 04.00 до Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління міліції звернулася 19-річна студентка одного з учбових закладів міста та повідомила, що близько 00.00 в автомобілі таксі біля одного з будинків по вулиці Робочій невідомий чоловік під погрозою фізичного насильства заволодів її сумочкою з грошима 200 грн. Працівниками патрульної служби затриманий непрацюючий 30-річний чоловік. Частина грошових коштів у зловмисника вилучена. Наразі проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (26.06.10 22:14): Свершилось!!! 2 к 3м случаев уже по Днепропетровску, НЕУЖЕЛИ ???!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте