Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
15:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

23 июня - профессиональный праздник чиновников

2:48 / 12.41 Mb
23 червня в Україні святкують своє професійне свято чиновники та державні службовці всіх рівнів. І хоча цей день робочий, урочистостей ніхто не скасовував. З самого ранку вони почалися в обласній державній адміністрації.

На службі в народу, вони зрідка посміхаються, бо справ багато. Особливо тепер, коли на чолі України нова влада, та і в керівництві областю багато нових облич. Встигли вони втомитися чи ні, та сьогодні в залі — самі посмішки та аплодисменти: трошки слів подяки, трошки і гордості за себе.

В'ячеслав Задорожний, перший заступник голови облдержадміністрації:
- Величезне дякую за ваш труд, за те, що ви робите в соціально-економічнім розвитку області. Не соромно дивитися в очі ні мешканцям нашої області, ні ветеранам, бо нам є що сказати, що зроблено за ці 100 днів. А за 100 днів зроблено не мало: ми прийняли бюджет, вперше за останні роки бюджет без вилучень, більше 30 програм сьогодні фінансується з обласного бюджету.

Грамоти, нагороди, грошові премії, і, звичайно квіти, в професійне свято роздавали за досягнення. Щоправда, які саме не уточнювали. Вітали у професійне свято чиновників і люди на вулиці. Щоправда, побажання в цей день у них були дещо специфічні.

Валентин, мешканець міста:
- Високим чинам — менше красти, більше думати, про тих, хто унизу. Тому що ж все ж таки вони роблять погоду, а не високі чини. За часів союзу, як було? Крали комуністи чи ні, та на чолі завжди була робітнича людина”.

Мешканець міста, Андрій:
- Побільше цікавої роботи для городян. Якщо вони вже держслужбовці, то хай більше займаються містом, ну і звичайно успіхів та здоров'я.

Мешканець міста Кривий Ріг, Анатолій:
- Я їх вітаю, бажаю їм наснаги, творчих успіхів, і доброї праці на благо міста, України та області.

Та є люди, які вітати чиновників не захотіли. Бо, кажуть, нема з чим вітати, мовляв, аби святкувати, спочатку треба добре попрацювати.

Людмила Івановна, мешканка міста:
- Соромно їм святкувати таке свято, з такими успіхами!

Тетяна, мешканка міста:
- Просто їм треба краще попрацювати, аби добре відпочити.

Чи то наша бюрократія відлякує людей від посадовців, чи то рівень власного життя у порівнянні з їхнім. Та наш народ не черствіє остаточно: свят їм не шкода, бо, як то кажуть, усі професії потрібні, навіть, якщо і їхня праця для більшості залишається непоміченою.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пожарный  (25.06.10 21:51): Я так понял, зарплату нам не скоро дадут... Ответить | С цитатой
Алекс  (24.06.10 16:45): Вообще ситуация тупиковая! Надеюсь пока что!
Вот от куда взяться "качественному" чиновнику!
Ушли старые коммуняки с руководящих должностей, у которых (к их чести сказано) было одно чёткое мнение, а на их место поприходили комсомольцы, которые меняют цвет шкуры под ситуацию.
А кто придёт на замену им! Если зарплата специалиста управления обладминистрации 850 грн на руки! Сидят детки этих комсомольцев или в лучшем случае, приезжий из села выпускник Вуза! Который смотрит на своих руководителей и уже мечтает стать на его место, только для своего обогащения! Потому что голодный!
Ответить | С цитатой
алекс  (24.06.10 16:31): О Криворожских сколько, даже прохожий возле администрации ошивается! Ответить | С цитатой
МИП  (24.06.10 14:44): Как говрят в Одессе: "Как раз тот случай!" Не чиновники а "чинуши" имя этой малоуважаемой, но такой огромной братии. Ответить | С цитатой
Истец  (24.06.10 14:25): Мабуть недоработка... Ответить | С цитатой
646  (24.06.10 14:18): а почему весть об их празднике не в одной строке с крименальной сводкой за 23 июня? Ответить | С цитатой
Anna  (24.06.10 13:45): НЕ поздравляю чиновников причинивших вред своей деятельностью или бездеятельностью! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте