Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
15:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 22 июня

Криминальная хроника на 22 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

21 червня п. р. о 05.15 до співробітників П’ятихатського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в с. Чигринівка на березі ставка з п’ятьма колото-різаними пораненнями черевної порожнини та грудної клітини виявлений труп чоловіка. При виїзді на місце події співробітникам міліції вдалося встановити особу постраждалого, яким виявився непрацюючий, раніше судимий, 43-річний мешканець с. Каяне П’ятихатського району. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку П’ятихатського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 39-річний брат вбитого. Як було встановлено, 20 червня близько 19.00 на березі ставка родичі вживали спиртні напої. Раптом, між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав постраждалому смертельні поранення. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом П’ятихатського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»).

21 червня п. р. о 17.20 співробітниками карного розшуку Нікопольського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків с. Миронівка Нікопольського району у непрацюючого, 55-річного господаря оселі був вилучений саморобний, однозарядний пістолет, пристосований для стрільби патронами калібру 5,6 мм. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


днепр  (22.06.10 11:12): Все официальные сайты находятся в .gov.ua Ответить | С цитатой
netb  (22.06.10 10:41): странно, если зайти на сайт УМВД Украины в Днепропетровской обл http://umvd.dp.ua
попадаешь на сайт Энциклопедии Собак :) это случайно?
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте