Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
16:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепродзержинские мастера примут участие в областном фестивале-ярмарке «Петриківський дивоцвіт»

Днепродзержинские мастера примут участие в областном фестивале-ярмарке «Петриківський дивоцвіт»
На обласному фестивалі-ярмарку «Петриківський дивоцвіт», який проходитиме 26 червня, Дніпродзержинськ представить кришталеві вироби майстрів цеху товарів народного споживання Дніпровського металургійного комбінату ім. Дзержинського та витвори художнього ковальства творчої майстерні SeAL.

Про це повідомили в управлінні культури та туризму міської ради.

На фестивалі короваїв представлять свою майстерність також дніпродзержинські пекарі. Найкращі майстри різьблення по дереву, вишивки та бісероплетіння проведуть майстер-класи.

З художньою програмою на фестивалі виступатимуть актори Дніпродзержинського музично-драматичного театру ім. Лесі Українки та творчі колективи Дніпродзержинського музичного училища.

„Кришталевий цех” ВАТ „ДМКД” введено в дію 6 листопада 1982 року. (подібний діяв свого часу на Маріупольському металургійному комбінаті). Потужність цеху – близько 4 тонн кришталевих виробів на місяць, обсяг виробництва регулюється і попитом на ринку.
Творча майстерня художнього ковальства «SeAL» створена у Дніпродзержинську у 2004 році, учасниця міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів та виставкових заходів.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Читатель  (17.06.10 10:43): На удивление содержательная статья : не могли бы Вы уточнить время и место проведения данного мероприятия? Может жители нашего города с удовольствием посетят его, так как культурной программы в нашем городе никакой... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте