Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
19:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепропетровске работает пункт проверки открытой части тестов ВНО по иностранному языку

В Днепропетровске работает пункт проверки открытой части тестов ВНО по иностранному языку
Пункт був створений за наказом Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.

У пункті працюють 92 вчителя іноземної мови, які перевіряють 51-е завдання тестування з іноземної мови (відкрита частина). Пункт працюватиме до 16 червня. Усі роботи, які перевіряються, закодовані.

Тести з англійської мови укладались відповідно до Програми ЗНО з цього предмета, затвердженої Міністерством освіти і науки України, зазначають в управлінні. Аналогічні за змістом і складністю тести були наведені у демонстраційному варіанті тесту з англійської мови, який був розміщений на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Окрім того, подібні завдання пропонувалися учасникам під час пробного тестування у березні.

Детальну інформацію про критерії оцінювання, технічні характеристики тестів та інше можна отримати на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти www.testportal.gov.ua та на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти www.dneprtest.dp.ua.

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі Відповіді ЗНО-2010 розміщено відповіді на завдання тестів з іноземних мов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


оксана  (24.06.10 14:45): почему не открывается персональная страичка Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте